Breaking news

OPPO: Granturi de 460.000 dolari pentru proiecte globale de incluziune și sănătate

OPPO, lider global în tehnologie, anunță că acceleratorul nou lansat OPPO Research Institute lansează un program de granturi în valoare totală de 460.000 de dolari, dedicat proiectelor de incluziune și sănătate.

Programul este accesibil global, iar proiectele românești din ariile „tehnologie accesibilă” și „sănătate digitală” pot fi înregistrate pentru finanțare urmând pașii și completând formularul disponibil pe pagina www.oppo.com/en/proposal. Câștigătorii granturilor vor fi anunțați la finalul lunii august.

Calendarul programului de granturi este:

  • 30 iunie: termen limită pentru propuneri;
  • 1-15 iulie: examinare a documentelor transmise și a eligibilității;
  • 18 iulie – 5 august: evaluare preliminară;
  • 10-11 august: Prima rundă a DemoDay;
  • 22-24 august: DemoDay de final și anunțul căștigătorilor.

OPPO a lansat recent acceleratorul OPPO Research Institute Innovation, cu rol de a sprijini propuneri și proiecte tehnologice inovatoare din întreaga lume. Acceleratorul își propune să faciliteze accesul la resurse și să inspire profesioniștii din tehnologie și inovatorii din întreaga lume, pentru a aduce beneficiile tehnologiei tot mai multor oameni.

Prin intermediul acceleratorului, OPPO își folosește propria experiență și resurse în sănătatea digitală și tehnologia accesibilă, pentru a ajuta inovatorii tehnologici să dezvolte soluții pentru unele dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă societatea și să acționeze ca un ghid pentru aceste companii tip start-up în stadiile lor cruciale.

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maimult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

>