Breaking news

OPPO Find X5 Pro surprinde mesaje inspiraționale postate de fanii tenisului la Roland Garros 2022

Fotografiile realizate în lumină scăzută pun în valoare unitatea de procesare MariSilicon X pentru a reda cele mai bune mesaje de încurajare către sportivi și public, în anul în care meciurile se desfășoară fără restricții.

Parte din noua propunere de brand „InspirationAhead”, OPPO, partenerul premium al Roland-Garros 2022, dezvăluie campania Inspirational Light. Captând pasiunea pentru acest sport, mesajele inspiraționale au fost transmise de fanii tenisului din întreaga lume pe terenul de zgură de la Roland-Garros.

„InspirationAhead înseamnă să arătăm încredere și echilibru atunci când mergem înainte. Campania ne încurajează să rămânem hotărâți în timp ce înfruntăm furtuna și oprim stagnarea. Participarea la evenimente sportive este importantă pentru OPPO, pentru a transmite spiritul de inspirație și pentru a comunica experiența de inovare tehnologică a OPPO către utilizatorii noștri globali”, declară William Liu, Vicepreședinte OPPO și Președintele ariei de Marketing Global.

OPPO, în calitate de partener premium pentru al 4-lea an consecutiv, își dorește să aducă inspirație fanilor tenisului cu tehnologia sa avansată de imagistică pentru a asista, a surprinde și a împărtăși momentele de pe teren.

Pornind de la sprijinul global pentru starurile tenisului din acest an, OPPO a lansat campania InspirationalLight, în care fanii tenisului din întreaga lume au fost încurajați să transmită mesaje de susținere, care au fost apoi folosite pentru a crea imagini în lumini surprinzătoare, prezentate în fiecare seară pe terenul de zgură roșie. La sfârșitul fiecărui meci de seară, când luminile stadionului au fost stinse, echipa de pictură cu lumină a OPPO a transpus cele mai bune comentarii ale fanilor, folosind modul de fotografie în lumină scăzută de la OPPO Find X5 Pro. Imaginile au fost surprinse de OPPO Find X5 Pro, cu fotografii și videoclipuri postate pe rețelele sociale.

Datorită sistemului său avansat de imagine, cel mai nou flagship OPPO,Find X5 Pro, este telefonul perfect pentru fanii tenisului. Alimentat de unitatea de procesare MariSilicon X, proiectat de OPPO, Find X5 Pro oferă capabilități de imagine recunoscute în industrie, permițând fanilor tenisului să capteze videoclipuri 4K Ultra Night și fotografii sportive reușite.

Camera cu unghi larg dispune, de asemenea, de un sistem de stabilizare OIS cu cinci axe, primul de acest fel, care se îmbunătățește cu fiecare utilizare, pentru a contracara tremuratul mâinii, a reduce zgomotul și a clarifica scenele.

Prin „InspirationAhead”, OPPO își inspiră utilizatorii globali să depășească limitele, pentru a obține succes. Brandul aduce în prim-plan tehnologia care oferă o schimbare, pentru a exemplifica experiențele dinamice și emoționante regăsite doar în această competiție de elită. Pentru a afla mai multe despre activitățile InspirationAhead care au loc la Roland Garros, puteți accesa acest link.

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maimult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

Despre Roland Garros

În ochii pasionaților de sport și pentru publicul larg, Roland Garros este un eveniment de neratat. Turneul din 2021 a fost difuzat în 222 de țări din întreaga lume, confirmând statutul de eveniment sportiv internațional de primă clasă. Organizat de Federația Franceză de Tenis, Roland Garros este singurul turneu de GrandSlam care se joacă pe zgură, una dintre cele mai vechi și nobile suprafețe din istoria tenisului.

>