Breaking news

OPPO extinde garanția standard de 3 ani pentru mai multe smartphone-uri din portofoliu

OPPO, lider global în tehnologie, anunță astăzi că smartphone-urile Find X5 Pro, Reno7 5G, Reno6 Pro și Reno6 5G  vândute prin canalele oficiale din România beneficiază de o garanție standard de trei ani, confirmare a strategiei care se axează pe fiabilitatea produselor sale.

„Suntem primul producător din segmentul nostru de tehnologie care aduce în România garanția standard de trei ani, o declarație de incredere pentru fiabilitatea produselor noastre și de responsabilitate față de utilizatori. De acum, utilizatorii care cumpără smartphone-uri OPPO din România au liniștea de a folosi terminalele pentru o perioada mai lungă, știind că acestea sunt acoperite de o garanție extinsă, sau de a le oferi cu toata încrederea altor prieteni sau membri al familiei, în momentul în care fac un upgrade la un alt smartphone”, a declarat Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO in cadrul Green Leaves Technical.

OPPO consideră că producerea de smartphone-uri de înaltă calitate este cea mai bună modalitate de a câștiga loialitatea consumatorilor și a implementat controale riguroase de calitate în întreaga organizație.

Procedurile, testele și concentrarea sporită pe durabilitate asigură că smartphone-urile OPPO vor funcționa pe parcursul mai multor cicluri de upgrade al sistemului de operare.

OPPO a introdus în premieră în piața românească garanția standard de trei ani în toamna anului trecut, pentru seria Reno6.

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

>