Breaking news

Operatiile estetice ne pot ajuta sa aratam mai bine si sa scapam de anumite defecte fizice

Ne dorim sa fim frumosi, sa aratam bine, sa ne simtim bine in pielea noastra. Frumusetea ne ofera o stare de bine, increderea in noi e mai mare, relationarea cu cei din jur este mai buna. Sa iti pastrezi frumusetea este insa destul de greu odata cu inaintarea in varsta.

operatiile-esteticeProblemele de natura genetica, o anumita predispozitie la afectiuni ce pot afecta frumusetea corpului uman, schimbari care apar pe parcurs din cauza unor comportamente nocive, toate pot afecta modul in care arata o anumita persoana. Pentru un aspect fizic cat mai placut tot mai multi romani apeleaza la operatiile estetice. Operatiile estetice contribuie semnificativ la imbunatatirea aspectului unei persoane, pot indeparta semnele imbatranirii, pot corecta deficiente morfologice constitutionale sau dobandite. Datorita noilor tipuri de tehnologii folosite operatiile estetice nu mai sunt dureroase, pacientii isi pot relua activitatea imediat dupa operatii, multe tratamente sunt non invazive si pot fi realizate intr-o perioada scurta de timp. In multe cazuri aceste operatii estetice pot avea un impact favorabil asupra sanatatii, de exemplu operatiile reconstructive pot contribui la recapatarea functionalitatii mainii in cazurile in care exista anumite probleme la nivelul lor. Chiar si fracturile nazale sudate incorect se pot remedia prin interventii ce tin de chirurgia estetica.

Care sunt avantajele operatiilor estetice?

Avantajele unor operatii estetice realizate in clinici cu experienta, de medici specialisti cu zeci de astfel de operatii la activ tin de calitatea interventiilor, de numarul mare de variante de interventie disponibile, de aparatura de ultima generatie folosita, de recuperarea mult mai usoara si de obtinerea unui aspect fizic placut, aproape de perfectiunea personala. Operatiile estetice au riscuri reduse, efectele secundare sunt neglijabile in cele mai multe cazuri, recuperarea e rapida si pacientii nu raman cu cicatrici vizibile. In general operatiile estetice sunt solicitate ori de cate ori pacientii vor sa corecteze anumite defecte la nivel de infatisare, la nivel corporal sau atunci cand se doreste modificarea dimensiunilor anumite organe, nas, sani, urechi etc. Fiecare operatie estetica este diferita, medicii care le realizeaza au grija sa consulte amanuntit pacientii inainte de orice interventie, pentru a se evita orice complicatii, procedurile sunt explicate pacientilor in asa fel incat fiecare solicitant sa inteleaga ce se va intampla in timpul interventiilor chirurgicale. Preturile pentru operatiile estetice variaza in functie de clinici si de medicii care le realizeaza, de specializarile lor, de experienta, fiecare serviciu oferit este taxat in functie de complexitatea sa si de durata interventiei.

Preturi mici, interventii chirurgicale sigure si eficiente, la operatii-estetice.com

Pe site-ul operatii-estetice.com aveti acces la astfel de servicii de cea mai buna calitate oferite de Dr. Dumitru Tatomir, cu peste 10 ani experienta in chirurgie estetica si supraspecializare pe chirurgia sanului si cea reconstructiva si estetica a nasului. Dr. Tatomir are peste 4000 de operatii estetice si reconstructive efectuate, la clinica domniei sale se pot realiza operatii estetice, de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, operatii nechirurgicale de intinerire faciala. Lista de preturi este de gasit pe site, fiecare procedura este explicata pe scurt, cu fotografii relevante despre modalitatea de interventie. Dintre procedurile estetice care se pot pune in practica la operatii-estetice amintim implanturile mamare, liftingul facial, liposuctia, mamoplastia, rinoplastia sau chirurgia estetica a pleoapelor. Acestora li se adauga si otoplastia, modelarea corporala si abdominoplastia, augmentarea buzelor, ginecomastia si reducererea sanului la barbati. Toate interventiile, operatii estetice, sunt realizate cu cele mai moderne instrumente chirurgicale, pacientii vor fi operati in camere speciale pentru aceste interventii, cu un nivel de sterilitate crescut pentru evitarea oricaror complicatii. Pe tot parcursul interventiilor monitorizarea pacientilor se va face in permanenta prin intermediul aparaturii moderne pentru ca toate lucrurile sa decurga cat mai bine. Programarile sunt simplu de facut, online sau telefonic, preturile pot fi consultate direct pe site, in lista speciala de pe pagina dedicata.