Breaking news

Open Doors la Eight Cubic Residence- descoperă o oaza de liniște și armonia unui cartier de case din România!

În cel de-al doilea weekend din noiembrie, vineri, între orele 11:00 și 17:00, Eight Cubic Residence deschide larg porțile. La sesiunea Open Doors, toată lumea poate descoperi cum arată unul dintre cele mai elegante și mai primitoare cartiere de case în care dorințele tale nu sunt pretenții, ci așa arată realitatea. Ansamblul este amplasat în nordul zonei metropolitane a Bucureștiului, în Balotești într-o zona rezidențială în plină dezvoltare.

Fiecare vilă are 4 camere și regimul de inaltime de P+E1, suprafața utilă este de 120 mp și dispune de o curte de 150 mp, dimensiune practică în vederea întreținerii spațiului verde, o terasă spațioasă unde te poți relaxa și unde să poți supraveghea copii fără prea mare bătaie de cap și două parcări care sunt amplasate în zona de acces a vilelor.

Pentru tine, pentru familia ta și pentru un viitor lipsit de griji, în confort și siguranță, vilele Eight Cubic Residence au fost proiectate încă de la nivelul celui mai mic detaliu: instalații și finisaje premium; energie alternativă; încălzire în pardoseală; structură de rezistență beton armat; compartimentare cărămidă; tâmplărie Gealan. 

Principiul de casă, propus de Eight Cubic Residence însumează cel mai modern și mai înalt standard al locuinței și promovează condițiile de viață sănătoasă, grad ridicat de confort, totul la prețuri avantajoase..

La Open Doors vei putea descoperi că Eight Cubic Residence ți-a pregătit intrarea într-o comunitate liniștită, unde armonia și înțelegerea sunt bazele și fericirea e ceea ce fiecare dintre noi și-a promis. Așadar, vineri, 11 noiembrie, fără niciun cost și nicio obligație, doar cu dorința de a cunoaște o oază de calm, deschidem o poartă către ceea ce ar putea fi acasă pentru tine. 

Lasă grijile și monotonia unei zile de vineri obișnuite și vizitează o casă de vis care îndeplinește cumulativ cele mai importante criterii în imobiliare și în care familia este primordială, iar comunitatea nou formată, în care vei putea pătrunde, este cu adevărat deosebită.