Breaking news

Omar Hayssam spune că Băsescu este ”Profesorul” care l-a ajutat să fugă din România

Omar Hayssam face dezvăluiri bombă despre Traian Băsescu și confirmă faptul că acesta este ”Profesorul” din stenogramele procurorilor și că fostul Președinte al României este cel care l-a ajutat să fugă din România.

basescu - omar hayssamOmar Hayssam, primul terorist al României condamnat la 22 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în 2005,  a acordat primul interviu de la aducerea în țară, pentru emisiunea ”Q&A” de la Antena 3.

Omar Hayssam a declarat că s-a întâlnit de mai multe ori cu fostul președinte Traian Băsescu și chiar l-a vizitat la Palatul Cotroceni.

Hayssam a confirmat faptul că Traian Băsescu este „Profesorul” din scrisoarea pe care i-a trimis-o doctorului Yassin.

Omar Hayssam a spus că a avut o înțelegere cu Traian Băsescu și că acesta îi transmitea prin consilierul Degeratu și prin doctorul Yassin ce să spună și când să dea declarații procurorilor.

Sirianul a negat faptul că el ar fi pus la cale răpirea jurnaliștilor români în Irak, precizând că are și dovezi în acest sens. Hayssam a spus că toată treaba a fost ”regizată” de doctorul Yassin și că mai apoi, răpirea a scăpat de sub control și aceștia au ajuns în mâinile unor teroriști din Irak.

Acesta a mai precizat și faptul că dacă faci o înțelegere cu Băsescu și acesta obține ce vrea, după aceea nu te mai bagă în seamă și nu își mai respectă promisiunile.

Hayssam a mai spus faptul că nu a fugit din țară, ci că a plecat cu ajutorul lui Traian Băsescu, la îndemnul acestuia.

Omar Hayssam a spus că singura lui dorință e să moară în libertate și să i se facă dreptate.