Breaking news

În noaptea de Revelion, oltenii devastară restaurantul de la Podari

Restaurantul din Podari, județul Dolj a fost devastat de petrecăreți în noaptea de revelion, pe motiv că au primit mâncare stricată.

restaurant devastatOltenii se făcură de pomină și intrară în 2013 cu scandalul anului în România. Petrecerea cu pahare sparte, pește stricat, poliție și muzică, face furori pe internet.

600 de persoane care și-au cumpărat loc de revelion la restaurantul din Podari, au făcut praf unitatea după ce au primit pește alterat și alune cu viermi. Au plătit 150 de lei pentru a-și petrece noaptea dintre ani la restaurant și s-au ales cu bătaie de joc, spun clienții.

De cealaltă parte, patronul restaurantului spune că petrecăreții au plecat acasă cu ce au putut, de la sticle cu băutură, pahare, solnițe, tacâmuri și fețe de mese.

Mi-au furat inclusiv oale, un expresor, un feliator, o maşină de tocat. De asemenea, din bar mi-au luat toate băuturile pe care le-au găsit: sticle de vin, diverse sortimente de spirtoase, ba chiar au furat şi sacii de cartofi, condimentele şi murăturile din beci. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea şi organizez evenimente de peste zece ani”,  a declarat patronul localului Costi Gheorghe.

Acesta spune că încă nu a depus plângere întrucât așteaptă finalizarea anchetelor făcute de DSV și Portecția Consumatorului.

Petrecăreţii spun că au fost păcăliţi de restaurant şi hrăniţi cu mâncare veche. Drept urmare au pătruns în bucătărie și au început să-și gătească singuri mâncare. În timp ce angajații restaurantului au rupt-o la fugă de frică să nu fie linșați.

Tămbălăul a fost de pomină căci l-au pus pe drumuri pe însăși șeful Poliției Craiova,  comisarul şef Popa Mauriciu.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare, și cei ai Protecţiei Consumatorului spun că nu au cum să constate dacă s-a servit pește alterat și alune cu viermi, întrucât în momentul în care au sosit nu mai exista niciun fel de mâncare.

Pe semne că fie petrecăreții s-au îmbătat și au mâncat peștele alterat ori acesta a zburat singur direct în Dunăre.

>