Breaking news

Oltchim a învins pe Randers și a bifat a patra victorie în Champions League

Handbalistele de la Oltchim au făcut spectacol duminică seară, în Sala Sporturilor după ce au măturat pe jos cu danezele de la Randers și s-a calificat în Grupele Principale.

Oltchim Rm Vâlcea a înregistrat duminică seară a patra victorie consecutivă în Grupele Champions League și este ca și calificată în Grupele Principale, deși mai are două partide de jucat.

În prima repriză, Oltchim a jucat modest, fapt ce a permis ca danezele să preia conducerea și să se distanțeze la 3 goluri, scor 10-7, în minutul 25.

Însă, pe final de partidă, vâlcencele au apăsat pedala de accelerație și au revenit în joc. Paula Ungureanu a dat o pasă de la 20 de metri, iar Oana Manea prins cu stânga și a marcat golul egalizator cu două secunde înainte de finalul primei reprize. Astfel că după primele 30 de minute de joc, scorul era egal,10-10.

În repriza a doua, Oltchim a șters pe jos cu Randers reușind să se distanțeze și la 7 goluri diferență.

Pe final de partidă, având victoria asigurată, vâlcencele s-au mai relaxat, iar danezele au mai redus din diferență. În final, scorul a fost de 27-23, în favoarea campioanei României.

Oltchim mai are de jucat doar două partide, pe 11 noiembrie merge la Viena pentru returul cu Hypo iar pe 18 noiembrie joacă ultimul meci din grupă, la Vâlcea cu nemoiacele de la Buxtehuder SV.

>