Breaking news

Olivia Culpo din Statele Unite a câștigat titlul de Miss Univers 2012

loading...

Americanca Olivia Culpo a fost aleasă joi seară drept Miss Univers 2012, în cadrul celei de-a 61-a ediții a celebrului concurs internațional.

Câştigătoarea Miss Univers 2012 este Olivia Culpo, în vârstă de 20 de ani, originară din Rhode Island.

Americanca a luptat pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume cu alte peste 80 de concurente. Finala celei de-a 61-a ediţii a concursului anual de frumuseţe a fost difuzată în direct miercuri seara de canalul de televiziune CBS.

Părinţii său sunt muzicieni profesionişti, iar tatăl său a concertat alături de marele violoncelist Yo-Yo Ma.

Frumoasa brunetă, cu ochi căprui, susţine că în om totul ar trebui să fie frumos, şi pune accentul, după cum spune ea, nu pe înfăţişare, ci pe calităţi ca bunătatea, demnitatea şi sociabilitatea.

Idealul ei feminin este actriţa americană Audrey Hepburn şi a recunoscut că visează la o carieră la Hollywood sau, cel puţin, în televiziune.

Posesoarei Miss Univers îi sunt acordate două coroane – una de diamante şi alta de perle- în valoare de 270.000 de dolari, plus o bursă de 45.000 de dolari pentru studii la Şcoala de film şi tv din New York.

Ea primeşte, de asemenea, un salariu în schimbul unui an de muncă în domeniul de caritate şi pentru urmarea unui anumit cod de etică.

România a fost reprezentată la acest concurs de brașoveanca Delia Monica Duca în vârstă de 26 de ani, care însă nu a ajuns în semifinalele competiției internaționale.

loading...