Breaking news

Olanda, prima echipă calificată în optimi la Mondialul din Brazilia

Olanda a învins miercuri seară, Australia cu scorul de 3-2 și este prima echipă care reușește să se califice în optimile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

olanda - australia - fifa world cup 2014Olanda a reușit o victorie cu mari emoții, în fața Australiei, după ce a fost condusă cu 2-1. Arjen Robben a deschis scorul pentru Olanda în minutul 20, dar un minut mai târziu, Australia a egalat scorul prin Tim Cahill.

Cele două echipe au intrat la pauză cu scor egal, 1-1. Însă în minutul 54, Mile Jedinak a reuşit să aducă Australia la conducerea meciului, după ce a transformat un penalty corect acordat pentru un henţ.

Trei minute mai târziu, Van Persie a readus egalarea, iar Depay, nou-intrat în prelungirile primei reprize, a stabilit scorul final cu un şut în cross.

Deși jocul olandezilor a fost ezitant, aceștia au reușit să fie primii care se califică în optimile de finală ale turneului de fotbal din Brazilia. În schimb, Australia a arătat un joc fantastic și a pierdut frumos, partida.

Cu șase puncte acumulate din tot atâtea posibile, și cu 8 goluri marcate, Olanda țintește șefia grupei B, în timp ce Spania își joacă astă seară, în direct la TVR 1, ultima carte de a merge în optimi.