Breaking news

Oja semipermanentă – soluție minune sau idee proastă?

Când ești o femeie activă, nu ai neapărat timpul, sau uneori dorința, să-ți faci unghiile prea des. De ceva vreme a apărut oja semipermanentă, atât în ​​saloanele de înfrumusețare, cât și în comerț. Dar ce este de fapt?

Ce este lacul semipermanent?

Îngrijirea mâinilor și a unghiilor cu Venalisa ojă semipermanentă este un prim pas către o bunăstare optimă. Și ce este mai bun decât să fii răsfățat de mâini experte care îți garantează un rezultat perfect, pe măsura dorințelor tale de moment!

Oja semipermanentă este un gel acrilic amestecată cu lac clasic. Pentru a o aplica, trebuie întinsă pe unghie în stare lichidă și apoi întarită de razele UV. Unul dintre avantajele lacului semipermanent este că este durabil: este capabil să rămână intact până la 20 de zile.

Cum se aplică lacul semipermanent?

Sunt necesari mai mulți pași pentru aplicarea corecta a unei oje semipermanente. Esteticiana începe prin pilirea unghiilor și curățarea lor. Se aplică o bază apoi unghiile sunt trecute 30 de secunde sub o lampă UV pentru uscare. Apoi, pe fiecare unghie se aplică două straturi de lac, din nou cu o fază de uscare echivalentă cu cea anterioară. Ultimul pas este aplicarea unui strat final de strat superior și lăsarea acestuia să se usuce.

Aplicarea unui lac semipermanent durează aproximativ 30 de minute, dar nu necesită o fază de uscare ulterior. Uscarea cu lampa UV aplicată între fiecare strat de lac este suficientă pentru a garanta un rezultat impecabil la finalul ședinței.

Cum se îndepărtează lacul semipermanent?

Pentru a-ți îndepărta lacul semipermanent, poți alege să o faci acasă sau direct la o cosmeticiană. Lacul semipermanent trebuie îndepărtat de pe unghii la aproximativ douăzeci de zile de la aplicare, când unghiile ți-au crescut deja din nou și poți vedea o demarcație între lac și piele. Poți cumpăra truse cu acetonă pentru îndepărtarea lacului semipermanent acasă sau să mergi la o cosmeticiană care va efectua acest pas în aproximativ 15 minute.

Avantajele și dezavantajele lacului semipermanent

Oja semipermanentă este considerată o adevărată comoară pentru multe femei deoarece are o serie de beneficii care îți fac viața mai ușoară. Cu toate acestea, ascunde și câteva dezavantaje pe care ar trebui să le ții mereu în minte dacă vrei să păstrezi unghiile sănătoase și puternice.

Plusuri

  • Economie de timp;
  • Unghii impecabile timp de 15 zile;
  • Rezistent la șoc;
  • Paletă de culori foarte largă.

Minusuri

  • Unghia acoperită cu 4 straturi de lac timp de 15 zile;
  • Nu se recomandă aplicarea pe unghiile fragile.

În concluzie, lacul semipermanent poate fi foarte eficient și perfect potrivit pentru femeile active care nu au timp să își lăcuiască unghiile în mod regulat. Ai grijă, însă, să nu îl aplici pe unghiile prea fragile.

>