Breaking news

Oglinzile, barele pentru umerase si carligele pentru haine, dotari obligatorii in vestiare metalice

Daca esti in cautarea unor vestiare metalice, este bine sa verifici foarte atent oferta online, pentru ca ai la dispozitie o larga diversitate de modele. Aceste piese de mobilier pot fi integrate cu usurinta atat in propria locuinta, cat si in alte spatii dedicate. Sunt usor de folosit si aduc un plus de confort beneficiarilor.

vestiare metalice

Se potrivesc perfect pentru depozitarea hainelor la locul de munca, atat pentru personalul medical, cat si pentru  ingineri, constructori, paznici sau instructori de fitness. Dat fiind faptul ca au o larga intrebuintare, se bucura de aprecierea chiar si celor mai dificili clienti. In functie de locul in care sunt folosite, acestea respecta cu precizie normele impuse.

Spre exemplu, daca se folosesc in hale industriale, unde exista umiditate si chiar pericol de incendii, este recomandat sa optezi pentru vestiare metalice tratate ignifug.

Variante diverse care se identifica printr-un bun raport calitate-pret

La Viamond gasesti nenumarate modele, dedicate pentru depozitarea marfurilor si a produselor de curatenie, a echipamentelor sportive sau a instrumentelor speciale de lucru. In functie de intrebuintarea fiecaruia, vestiarele sunt dotate cu oglinzi, bare de umerase sau carlige pentru haine. Spre exemplu, vestiarele destinate hainelor trebuie sa indeplineasca toate aceste conditii, pentru a oferi utilizatorilor un grad optim de confort.

De ce sa optezi pentru vestiare metalice sigure si rezistente?

Este absolut necesar sa investesti intr-un produs de inalta calitate, pentru a te bucura de siguranta maxima. O structura rezistenta realizata din otel dur, care este prevazuta cu balamale interne antiefractie, reprezinta una dintre cele mai bune solutii de depozitare eficienta.

Unele modele au un sistem de inchidere cu cheie individuala pentru fiecare usa in parte si sunt dedicate in special angajatilor din diferite domenii de activitate.

Datorita faptului ca au un maner antiefractie si un sistem de inchidere complex, le garanteaza siguranta sporita. Pentru a te bucura de rezistenta marita la coroziune si incendii, poti cumpara vestiare metalice care sunt tratate cu vopsea acrilica ignifuga, conform normelor in vigoare.

Indiferent de modelul ales, este esential sa beneficiezi de maxim confort in utilizare. Daca ai nevoie de depozitarea corecta si eficienta a medicamentelor, alege vestiarele care au mai multe rafturi si usi transparente.

vestiare metalice

Pentru a depozita hainele la locul de munca, ai nevoie de un model prevazut cu bare pentru umerase si un suport pentru agatat, precum si o ventilatie corespunzatoare. In acest fel, hainele tale nu vor fi afectate in niciun fel de mirosuri neplacute sau de umezeala.

Cele care sunt folosite in halele industriale trebuie sa aiba un despartitor curat/murdar, pentru a face cat mai usor selectia cand vine vorba de hainele angajatilor. Unele vestiare metalice sunt prevazute chiar si cu polita pentru incaltaminte sau suport de umbrela.

Poti opta pentru un model personalizat, astfel ca rafturile au diferite intrebuintari in functie de culoarea usilor si sunt mai usor de indentificat de catre angajati. Acestea pot fi clasificate pe diverse categorii sau domenii de activitate si apoi etichetate, pentru un plus de eficienta.

Acum este momentul ideal sa faci o investitie practica, care sa iti aduca beneficii pe termen lung. Ia in considerare oferta pe care o gasesti la Viamond.ro si alege modelul cel mai potrivit pentru tine. Toate vestiarele disponibile au un design economic si sunt foarte bine compartimentate.

>