Breaking news

Octavia Geamănu s-a măritat cu Marian Ionescu

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a căsătorit cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5.

octavia geamanuCei doi au avut parte de o cununie ieşită din comun: s-au căsătorit la Galaţi, acolo unde formaţia Direcţia 5 se află în turneu, fără rochie de mireasă şi doar cu cei mai apropiaţi prieteni de faţă.

“A fost extravagant, că aproape tot ce înseamnă rock”, spune Octavia.

“Am ales să ne căsătorim în afara Bucureştiului pentru că ne-am dorit că acest eveniment special pentru noi să fie unul discret. I-am avut alături doar pe cei mai apropiaţi prieteni, însă chiar şi pentru ei a fost o surpriză. Nimeni, în afară de mine şi Marian, nu a ştiut că în timpul acestui turneu noi doi ne vom căsători. Prietenii cu care ne aflăm la Galaţi în turneu credeau că urmează să ieşim la masă, în oraş”, mai spune prezentatoarea Observator Special.

Octavia Geamănu povesteşte că cererea în căsătorie a venit mai demult, la fel şi inelul de logodnă, însă abia acum au decis că dată de 31 ianuarie să fie cea în care vor deveni oficial soţ şi soţie.

A fost emoţionant, deşi noi ştiam de mult timp că urmează să ne căsătorim, făcusem deja logodnă. Din momentul în care am luat hotărârea să ne căsătorim discret, în timpul acestei deplasări la Galaţi, am mai avut doar de depus actele aferente”, continuă Octavia, care şi-a păstrat numele de dinainte de a se căsători.

Imediat după cununie, chiar în timpul concertului susţinut de Direcţia 5, Marian Ionescu şi-a chemat pe scenă proaspătă soţie şi a făcut în faţă fanilor anunţul cel mare.