Breaking news

Observatorul de noapte al Antena 1 va fi prezentat de Octavia Geamănu

Începând de astăzi, de la ora 22.15, Octavia Geamănu va aduce telespectatorilor Antenei 1 cele mai importante ştiri ale zilei de la pupitrul Observatorului de noapte.

După numirea cunoscutului prezentator Andrei Zaharescu în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului României – Secretar de stat, Octavia va fi cea care va oferi celor de acasă noi perspective asupra evenimentelor din România, în modalitatea de abordare specifica jurnalului de ştiri Observator 23.

Încep prin a-l felicita pe Andrei Zaharescu. Telespectatorii au fost alături de Observatorul de noapte și audiențele au demonstrat acest lucru. Mă simt onorată pentru propunerea primită. Vreau să mulțumesc foarte mult echipei Antena 1 pentru încrederea acordată. Este un pas important pentru mine. Vă aștept diseară la Observator”, a declarat Octavia Geamănu.

Andrei Zaharescu părăseşte pupitrul ştirilor pentru a se alătura Guvernului Ponta, în calitate de purtător de cuvânt.

Am încercat să le aducem telespectatorilor un alt fel de emisiune informativă. Le-am arătat știrile, nu le-am prezentat și i-am provocat ca și ei la rândul lor să își pună întrebări. Noi, întreaga echipă, am crezut foarte mult în acest lucru. Timpul ne-a arătat că am avut o gândire bună, că și telespectatorii ne-au fost alături. Le urez mult succes foștilor mei colegi!”, a declarat Andrei Zaharescu.

De-a lungul timpului, Antena 1 a reuşit să ofere prin jurnalele sale informative ştiri de relevanţă pentru telespectatori, menţinându-se pe primele locuri în topul preferinţelor lor.

Acest lucru nu ar fi fost însă posibil fără susţinerea unei echipe de jurnalişti de excepţie. Oameni deosebiţi, pasionaţi, profesionişti au reuşit să se individualizeze în cadrul staţiei câştigând aprecierea publicului.

>