Breaking news

Observator și “În premieră cu Carmen Avram”, premiați din nou la gala New York Festivals

Campania “Generaţia pierdută” a Observator Antena 1, program produs de redacţia de ştiri Antena 3, a câştigat medalia de argint în cadrul celei mai disputate secţiuni , “Best News Documentary/Special”, din cadrul ediţiei 2015 a New York Festivals – World’s Best Tv&Film, desfăşurate la Las Vegas, pe 14 aprilie.

premiu antena 3Observator şi Antena 3 au mai avut 3 alte nominalizări în marea finală a festivalului , 2 dintre ele obţinute de cea mai premiată echipa de televiziune din România, “În premieră cu Carmen Avram“,  şi o altă prin cea mai puternică redatie de ştiri, Antena 3 şi Observator Antena 1: “În premieră cu Carmen Avram” -  “Turmă lui Ceauşescu” (nominalizare la Docudramă) şi “Cobaii lui Mengele” (nominalizare la Best Editing), precum şi campania Observator Antena 1 “Viaţă fără sânge. Donează roşu” (Human Interest).

Al doilea moment extrem de important al celei mai urmărite şi apreciate televiziuni de ştiri din România pe scenă festivalului din Las Vegas a fost invitarea cuplului Mihai Gâdea – Mircea Badea că gazde şi prezentatori ai secţiunii “News&Sports”. Este al doilea an consecutiv când cele 2 vedete din România sunt desemnate de către organizatori să prezinte premiile unei categorii.

Ediţia 2015 a New York Festivals – World’s Best Tv&Film  a reunit producţii tv din 159 de ţări, realizate de cele mai prestigioase reţele şi case de producţie din SUA, Europa, Asia, Australia. Producţiile Antena 3 intrate în marea finală au concurat cu documenare, reportaje şi campanii produse de canale precum CNN, ESPN,NBC, televiziuni din Japonia, Singapore, Canada sau Austria.

Este al treilea an conecutiv când Antena 3 este laureată în prestigioasă competiţie din Las Vegas, cumulând până acum, datorită producţiilor “În premieră cu Carmen Avram” şi Observator Antena 1, nouă medalii. Acestea se adaugă distincţiilor obţinute la Londra, la galele anuale  AIB 2011, 2012, 2013, precum şi premiilor naţionale APTR sau UCIN.

New York Festival’s World’s Best TV & Films este o competiție media internațională care celebrează și premiază diferite genuri de programe din peste 50 de țări. Dedicate atât industriei TV, cât și celei cinematografice, categoriile acestui concurs reflectă trendurile actuale în domeniul media și susține talentele din domeniu, premiind producții de comedie, animație, știri, documentare, trailere, filme, videoclipuri, actori sau prezentatori TV. Competiția a fost organizată pentru prima oara în 1957 și de atunci premiază an de an producții internaționale de film și televiziune.

badea - gadea - premiu new york