Breaking news

Obiecte sanitare cu rezervor încastrat pentru o baie în stil modern

Într-o baie în stil modern, estetica este foarte importantă. Tocmai de aceea, obiectele sanitare cu rezervor încastrat sunt extrem de populare în perioada contemporană, acestea reușind să creeze o atmosferă modernă adecvată în încăperea în care sunt amplasate.

Nu sunt recomandate obiectele sanitare în stil retro vintage sau mobilierul cu design convențional, deoarece imaginea de ansamblu trebuie să pară cât mai simplă și minimalistă.

Stil și funcționalitate

Nu este vorba de o alegere pur estetică, ci de o decizie care implică mai multe avantaje: obiectele sanitare cu rezervor încastrat permit o curățare mai facilă și nu necesită foarte mult spațiu. Această caracteristică este în avantajul băilor mici, mai ales atunci când nu există prea mult spațiu pentru a instala obiecte sanitare tradiționale și voluminoase. Prin urmare, amenajarea unei băi moderne cu acest tip de obiecte sanitare este recomandată. 

În cazul unei renovări, este esențial ca baia să aibă deja un sistem de instalații pregătit pentru a conecta acest nou tip de obiecte sanitare. În cazul în care detaliile tehnice sunt incompatibile, poate fi necesară ajustarea conexiunilor existente, tocmai de aceea este important să apelezi la un instalator cu experiență.

Obiecte sanitare cu rezervor încastrat de la GQS German Quality

Dacă ești în căutarea unor obiecte sanitare cu rezervor încastrat de înaltă calitate, frumoase și funcționale în același timp, este bine de știut că magazinul online GQS German Quality oferă o gamă largă de obiecte sanitare care pot satisface cele mai diverse nevoi – vase WC și bideuri suspendate sau cu montaj pe pardoseală unice, caracterizate de finisaje și funcționalități deosebite. Obiectele sanitare de la GQS German Quality reprezintă o soluție de amenajare cu un design revoluționar, dar întotdeauna axată pe funcționalitate și comoditate. În plus, pentru majoritatea vaselor WC disponibile pe site există un bideu din aceeași colecție și accesorii pentru montajul acestora. Astfel poți achiziționa un set de obiecte sanitare compuse dintr-un vas WC și un bideu care se potrivesc perfect. 

Vasele WC și bideurile cu formă ovală sau pătrată, precum și cele rotunde oferă soluții de amenajare personalizate pentru renovarea băilor. Toate obiecte sanitare sunt fabricate din ceramică de calitate, un material dur și fiabil care nu dezamăgește așteptările și care nu tinde niciodată să-și piardă strălucirea în timp.

Recomandări

Vas WC și bideu cu rezervor încastrat și montaj pe pardoseală

Vasul WC și bideul Ideal Standard Connect fac parte din noua colecție Ideal Standard, proiectată pentru a fi în același timp, atât funcțională, cât și elegantă. Design-ul vasului WC cu linii lejere și margini subțiri creează un mediu armonios, în timp ce tehnologia exclusivă AquaBlade asigură un ambient inovator și practic. De asemenea, tehnologia AquaBlade oferă o estetică modernă cu tehnologie de vârf, cea mai mare calitate de spălare, stropire redusă, nivel scăzut de zgomot. 

Acestea trebuie achiziționate alături de un rezervor wc încastrat pentru WC pe pardoseală. Găsești cu siguranță soluția potrivită pe germanquality.ro. 

sursa foto: www.germanquality.ro

>