Breaking news

Oana Zăvoranu, concediată și bună de plată. Antenele îi cer jumătate de milion de euro

Antena 1 a concediat-o pe Oana Zăvoranu și pentru că a încălcat contractul de exclusivitate pentru posturile Intact, vedeta trebuie să plătească și daune de jumătate de milion de euro.

Au ajuns-o blestemele pe Oana Zăvoranu. După ce joi seară s-a bălăcărit în direct la Acasă TV, cu Marius Baldovin, în cadrul emisiunii Cancan Tv, unde a și căzut pe jos, acum este concediată și de Antene.

Reprezentanții Intact spun că au concediat-o pe Zăvorancă pentru că aceasta a încălcat clauzele contractuale care îi interziceau să apară la alte posturi tv în afară de cele ale trustului.

Și pentru asta, au concediat-o și acum îi cer daune de 500.000 de euro.

În replică la aceste acuzații, Oana Zăvoranu contraatacă și spune că în realitate ea ar fi cerut să se încheie contractul pentru că ar fi fost atacată într-o ediție a emisiunii ”Acces direct” și că nu i s-ar fi cerut părerea.

I-am fost fidelă acestui trust şi mi-am respectat contractul cu stricteţe, însă am fost trădată şi am considerat că trebuie să plec, motiv pentru care eu am cerut rezilierea contractului. M-am supărat pentru că cei de la „Acces Direct” au avut-o ca invitată pe mama vrăjitoarei Vanessa, care a minţit spunând că am contactat-o pentru a o despărţi pe Bahmuţeanca de Prigoană, iar mie nu mi s-a cerut punctul de vedere, aşa cum era normal. Din acest motiv le-am făcut plângere la CNA”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ziarul Click.

Oana Zăvoranu a semnat în primăvara lui 2012, un contract de exclusivitate ca invitat în emisiunile Trustului Intact, ajutată fiind de prietenul ei, Dan Capatos.

Pe lângă prezența ei ca și invitat în anumite emisiuni, Oana Zăvoranu trebuia să realizeze o emisiune la Anten 1, una la Antena 2, dar și să joace într-o telenovelă.