Breaking news

Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Floreasca după o tentativă de sinucidere

Oana Zăvoranu a fost internată de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce ar fi luat un pumn de pastile.

Conform primelor informații, două ambulanțe au fost chemate, luni seara,  acasă la Oana Zăvoranu, după ce vedeta a fost găsită inconștientă. Medicii au intubat-o și au transportat-o la Spitalul Floreasca din Capitală. Se pare că vedeta nu se simțea bine de câteva zile și ar fi luat mai multe somnifere.

Medicul care se ocupă de Oana le-a comunicat jurnaliştilor că, la dorinţa familiei, nu poate oferi amănunte despre starea de sănătate a vedetei. La spital a ajuns în scurt timp şi iubitul Oanei, Răzvan.

Emisiunea Un show păcătos de la Antena 1 a difuzat, în exclusivitate, imagini de la momentul în care Luni seară, Oana Zăvoarnu a ajuns iar la spital. De această dată în urma unei tentative de sinucidere, întrucât ar fi luat un pumn de calmante.

Aflată într-un con de umbră din punct de vedere profesional, Oana Zăvoranu atrage din nou atenția asupra sa prin plimbările pe la spitale cu ambulanța.

Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Floreasca, luni seară întrucât a înghițit un pumn de calmante pe motiv că avea dureri groaznice din cauza sinuzitei.

Și de această dată, Oana Zăvoranu a chimet simultan și salvarea dar și paparazii. De data asta a avut exclusivitate Dan Capatos cu emisiunea ”Un show păcătos„ de la Antena 1.

Pe 16 noiembrie 2012, Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Elias, acuzând stări d eleșin și dueri mari de cap, însă atunci chemase paparazii de la Cancan TV de la postul Acasă TV.

La trei zile distanță de la acest ”incident medical”, medicul ORL, Daniela Safta, directorul Spitalului Elias, spune că Oana Zăvoranu  nu avea nicio problemă de sănătate și că totul a fost doar teatru ieftin.

Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca i-au acordat primul ajutor și au decis ca vedeta controversată poate merge acasă unde să fie îngrijită de către o asistentă medicală.

Problemele medicale ale Oanei Zăvoranu sunt puse sub semnul întrebării întrucât de fiecare dată la poarta casei sale, se nimerește să fie și o echipă de filmare care să surpindă momentul în care aceasta este urcată în ambulanță.

>