Breaking news

Oana Tache și VUNK prezintă duminică, live “Warm Up EMA 2012”

Oana Tache și Trupa VUNK, devenită câștigătoarea categoriei Best Romanian ACT la premiile MTV EMA, vor realiza împreună o emisiune dedicată premiilor MTV EMA.

Emisiunea “Warm up EMA 2012” se va difuza duminică, 11 noiembrie, de la ora 20:00 la MTV România și va preceda transmiunea live a show-ului, care va începe la MTV de 21:00, cu aparitia vedetelor pe covorul roșu și va continua cu celebrul eveniment al decernării premiilor, de la ora 22:00.

VJ-ita MTV se pregătește alături de băieții de la VUNK să ofere informații telespectatorilor despre nominalizații din acest an dar și despre pregătirile show-ului din Frankfurt, care anunță o ediție grandioasă, prezentată în acest an de Heidi Klum.

Abia aștept preshow-ul de duminică, când voi fi în direct din nou cu atmosfera incendiară EMA și abia aștept recitalurile artiștilor Carly Rae Jepsen, fun., Rita Ora, Alicia Keys, The Killers, Muse, No Doubt Pitbull, Psy si Taylor Swift. Și mai am o curiozitate – Oare cine va câștiga Best Female?“, a declarat Oana Tache.

VJ-ita MTV va afla de la Vunk ce așteptări și pronosticuri au și ei pentru diverse categorii.

Vj-ita MTV este deja expertă în ceea ce privește MTV EMA, ea fiind prezentă doi ani consecutivi în mijlocul acțiunii. În 2009 la Berlin și în 2010 la Madrid, ea a avut ocazia să cunoască și să intervieveze cele mai mari nume artistice ale industriei muzicale.

MTV EMA reprezintă pentru mine o tradiție pe care sunt onorată să o duc mai departe ca reprezentant în Romania al celui mai important brand muzical din lume. De-a lungul timpului, am dat mâna și am realizat interviuri pe covorul roșu al MTV EMA cu Shakira, Katy Perry, Placebo, Jonas Brothers, Green Day, Tokio Hotel, Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, Backstreet Boys, Yoga Fire, David Guetta, modelul australian Bar Rafaelli și actorii Juliette Lewis, David Hasselhoff, Jean Renau și Jessie Metcalfe. Cea mai frumoasă amintire însă rămâne întânirea de acum 2 ani, din backstage-ul EMA, când l-am cunoscut pe Slash”, a mai declarat Oana Tache.

>