Breaking news

Oana Stancu a renunțat la emisiunea de la Antena 3 pentru că este grav bolnavă

Oana Stancu spune că a renunțat la emisiunea de la Antena 3, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, infirmând astfel zvonul cum că ar fi fost concediată.

oana stancu - antena 3Problemele de sănătate cu care se confruntă de o lună de zile, au determinat-o pe jurnalista Oana Stancu să se retragă de pe micul ecran și să nu mai realizeze emisiunea ”Exces de putere” la Antena 3. Atât jurnalista cât și directorul Antena 3, Mihai Gâdea neagă categoric zvonul potrivit căruia, Oana Stancu ar fi fost dată afară de la televiziune.

Oana Stancu este unul dintre cei mai buni jurnaliști pe care îi are România! Am șansa de a mă număra printre prietenii ei și de a lucra cu ea în ultimii ani. Câtă minte au slugile politice din presă să încerce să convingă publicul că am dat-o afară pe Oana de la Antena 3???????? Oana se luptă pentru viața și sănătatea ei și va învinge pentru că e un om puternic, mult iubit de noi și mai ales de Dumnezeu!”, a scris Gâdea pe Facebook.

Oana Stancu a declarat că are probleme de sănătate și că demiterea ei de la Antena 3 este o poveste inventată.

“Cei care scriu aceste povești despre mine se fac de râs singuri și arată care le sunt interesele politice (în cazul de față probabil să-l contureze pe dl Draghici ca fiind atât de puternic încât să mă zboare din Antena). Probabil autorii acestor ziceri nu urmăresc Antena 3 sau își disprețuiesc cititorii pentru că televiziunea aceasta hârșâită în luptă cu cel mai corupt regim nu poate fi suspectată că își dă afară realizatorii la comanda unor politicieni”, a declarat Oana Stancu.

Jurnalista a spus că face parte încă din echipa Antena 3 și că va reveni curând pe micul ecran: Așadar nu am plecat din Antena 3, sunt tot aici și abia aștept să revin pe post. Motivele pentru care lipsesc sunt legate strict de problema de sănătate cu care mă confrunt, lucru pe care l-am făcut public și eu și colegii mei Mihai Gadea, Adrian Ursu și Radu Tudor. Pentru a-i face de râs și mai tare însă pe scribii d-lui Drăghici, vă rog să verificați pe site-ul Antena 3 că am lipsit și în edițiile de dinaintea celei cu dl Drăghici. (Mă confruntam deja cu problemele de sănătate, am crezut că sunt pregătită să revin, am făcut emisiunea din 12 octombrie și am ajuns la spital.) De asemenea, o simplă căutare pe Google va arăta de câte ori am intervenit telefonic în emisiunile colegilor mei de atunci și până în prezent, inclusiv la Sinteza Zilei. Mai mult de atât nu am ce să vă spun, detaliile de sănătate țin de viața privată. Am norocul de a avea lângă mine oameni ca Adi sau Mihai care nu sunt colegi sau șefi ci prieteni adevărați, dintre aceia pe care îi descoperi când îți e mai greu și ei sunt lângă tine necondiționat. Celor însetați să speculeze pe seama absenței mele nu pot decât să le urez ca la greu să aibă lângă ei prieteni ca ai mei, pentru că sunt convinsă că îi vor ajuta să se facă oameni mai buni și să nu se mai vândă pe trei lei unui politician corupt.

Ziarul Bitpresss, din Argeș, a publicat o știre în care spune că Oana Stancu a fost dată afară de la Antena 3 pentru că l-ar fi linșat mediatic serios în emisiune pe deputatul argeșean Mircea Drăghici.