Breaking news

Oana Stancu, înlocuită de Antena 3 cu Cristina Țopescu

Antena 3 a înlocuit-o pe Oana Stancu cu Cristina Topescu. Începând de sâmbătă, 21 decembrie, fiica lui Țopescu va realiza la postul de știri emisiunea „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu”. 

oana stancu si cristina topescuDupă mai multe lui de pauză, Cristina Țopescu revine în televiziune, pe micul ecran în calitate de realizator și moderator tv la Antena 3.

Culmea este că  postul de știri i-a alocat Cristinei Țopescu, spațiul de emisie rezervat emisiunii ”Exces de putere”, realizată de Oana Stancu.

De mai bine de două luni de zile, Oana Stancu a dispărut de la tv invocând motive de sănătate și faptul că are nevoie de timp pentru a se face bine.

Emisiunea Cristineți Țopescu îşi propune să dezvăluie telespectatorilor, timp de o oră, noi perspective ale ştirilor săptămânii, detalii inedite la care publicul nu are acces, valenţe trecute cu vederea în tumultul şi agitaţia generate de acoperirea in regim de breaking news a ştirilor respective.

Întotdeauna, de câte ori am făcut o ştire, am avut sentimentul că ar mai fi fost atâtea de spus. Am cultul detaliului (poate prea mult uneori), nu scriu foarte concis (filoloagă fiind), aşa că facerea unei ştiri a fost pentru mine, de cele mai multe ori, o mică «suferinţă». Nu aveam timp să intru în profunzimea ei, să mă duc la cauze şi nici la efecte, cu toate faţetele lor. Ei, acum, îmi văd visul cu ochii! Pot face materiale mai lungi în emisiunea «Dincolo de ştiri» decât atât cât pot să fac într-un jurnal de ştiri. Emisiunea mea va include reportaje, filmate şi scrise de mine, montate de producătoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate în sensul că eu merg pe teren şi le fac, pentru că imaginea sigur că e semnată de colegii mei, cameramanii, al căror rol în acestă emisiune este extrem de important. Voi avea şi invitaţi în platou, va exista deci şi segmentul de talk-show”, a declarat Cristina Ţopescu pentru antena3.ro.

În prima ediţie a emisiunii, Cristina Țopescu va prezenta două materiale de impact, discutate în emisiunile Antenei 3: povestea negociatorilor de la Poliţia Capitalei, salvatorii femeii care, într-un moment de deznădejde, voia să se arunce de la etajul 13 al unui bloc, şi cazul medicilor eroi de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, aşa-numitul «spital al groazei».