Breaking news

Oana Stancu de la Antena 3, dată în judecată de Elena Udrea

Deputatul PDL, Elena Udrea anunșță pe blogul personal că a decis să dea în judecată  Antena 3 și pe realizatoarea tv Oana Stancu, pentru atacuri repetate la adresa ei.

Deranjată de dezvăluirile făcute în utlima perioadă de Oana Stancu în cadrul emisiunii ”Exces de putere” de la Antena 3, Elena Udrea anunță că o dă în judecată.

După unul dintre cele mai murdare şi nedrepte atacuri la adresa mea din ultimul timp, reprezentat de emisiunea Oanei Stancu de sâmbătă seară, am decis să dau în judecată Antena 3 şi pe prezentatoarea în cauză şi, în egală măsură, să sesizez Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru abuzurile şi încălcările repetate ale legislaţiei”, scrie Elena Udrea pe blogul ei.

Udrea spune că în ultimii trei ani, trustul patronat de Dan Voiculescu a dus o campanie de denigrare a ei, prezentând ”informaţii mincinoase şi calomnioase legate de mine, de familia mea ori de persoane pe care le cunosc mai mult sau mai puţin, cu unicul scop de a-mi afecta imaginea publică”.

Liderul PDL spune că Voiculescu se folosește de Antena 3 pentru a o denigra prin atacuri repetate în cadrul emisiunii Exces de putere.

Încă de la lansare, sâmbâtă de sâmbătă sunt subiect al emisiunii <<Exces de Putere>>, la comanda patronului postului, în dispreţul oricăror norme deontologice şi cu încălcarea gravă a dreptului la imagine şi la reputaţie. Ultimele episoade, derulate în plină campanie electorală, reprezintă şi o încercare disperată de a lovi în Partidul Democrat Liberal în perspectiva alegerilor din 10 iunie”, mai scrie Udrea pe blog.

În replică, Oana Stancu spune că nu este nici primul nici ultimul proces, că ancheta este bine făcută, că Elena Udrea nu a infirmat niciuna dintre dezvăluirile din emisiune şi că ameninţarea cu judeacata este o reacţie tipică a politicianului roman.

În emisiunea de sâmbătă seara, 2 iunie,  de la Antena 3, Oana Stancu a vorbit despre  creditul de trei milioane de euro pe care Elena Udrea îl avea la BRD.

Udrea luase un credit pentru construirea unui imobil. Alexandru Faur, cel care a salvat-o pe Elena Udrea de creditul în valoare de 3,3 milioane de euro care îi provoca insomnii, este un simplu angajat într-un magazin de pe Calea Victoriei, afirmă jurnaliştii de la Antena 3, potrivit unui comunicat al postului.

Alexandru Faur a plătit cu două milioane de euro mai mult pe terenul pe care Elena Udrea îl deținea pe malul lacului Grivița, deși veniturile sale sunt mai mult decât modeste. Din anul 2000 până în prezent, tânărul de 33 de ani nu a câștigat mai mult de 1000 de lei pe lună, fiind ani în care nu a declarat Fiscului niciun venit.

Firma Faur Finance & Consulting SRL înregistrează pierderi de la an la an mai mari. În schimb, Faur afișează un lux demn de Elena Udrea, conducând un Bentley de 200.000 de euro, înregistrat pe numele său, și răsfățându-se în același lux în vacanțe la Monte Carlo, Las Vegas, Porto Banus, Hong Kong sau Saint Tropez, mai spune Antena 3.

Oana Stancu a fost concediată în 2011, de la Realitatea TV, în urma unor dezvăluiri despre Arlo Slatina, în care Elena Udrea era implicată alături de Theodor Stolojan și alți afaceriști ruși.