Breaking news

Oana Stancu, amenințată de omul de afaceri Nelu Iordache

Realizatorul emisiunii ”Exces de putere” de la Antena 3, a declarat duminică seară în emisiunea lui Mihai Gâdea, că a fost amenințată de omul de afaceri Nelu Iordache.

Oana Stancu a declarat duminică seară în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, că deține înregistrări care dovedesc faptul că omul de afaceri, Nelu Iordache, ar fi amenințat-o.

Dețin înregistrări în care Nelu Iordache mă amenință în mod grosolan, mă înjură, îmi spune că mă va distruge, încercând să mă intimideze și să reunuț la anchetele despr eafacerile lui. Sper ca parchetul să se miște la fel de repede ca și în cazul Vântu vs Ghiță”, a declarat Oana Stancu.

Realizatoarea Antena 3, spune că aceste amenințări survin în urma dezvăluirilor făcute d eaceasta cu privire la contractele de milioane de euro obținute de la Udrea prin Minsiterul dezvolătrii, în care omul de afaceri, Nelu Iordache a girat cu scrisori bancare false.

Prezentă în emisiunea lui Gâdea, Oana Stănciulescu a declarat că Nelu Iordache a încercat să ofere o sumă de bani Antena 3, sub formă de contract de publicitate, sperând că asfel se vor opri anchetele Oanei Stancu.

Mihai Gâdea i-a luat apărarea Oanei Stancu cerând ca amenințările de orice fel să înceteze.

Încetați orice fel de amenințări,  jos labele de pe jurnaliștii independenți din țara asta, vom face orice ține de noi pentru a ne proteja”, a spus Mihai Gâdea în emisiunea de duminică seară.

>