Breaking news

Oana Sîrbu cântă manele la Te cunosc de undeva

Oana Sîrbu se transformă în Romica Puceanu și cântă o manea cu ștaif la show-ul Antena 1, “Te cunosc de undeva!”.

oana sirbu - romica puceanuOana Sîrbu vine pentru prima oară, sâmbătă, 22 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special, ca să interpreteze o manea cu ștaif a vremurilor trecute.

Ea se va transforma în cunoscuta interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu și va cânta acompaniată de un taraf.

“M-am bucurat mult că am imitat-o pe Romica Puceanu la “Te cunosc de undeva!”. E ceva inedit! Am cunoscut-o pe Romica Puceanu pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, unde am și colaborat în câteva spectacole, începând cu anul 1985! Era o femeie cu foarte mult bun simț. Cât despre talent… unică! Țin minte c-am dormit împreună, odată, într-o cușetă de tren, în drum spre Moldova… Mie-mi place să imit, câteodată. Mi-a fost destul de greu să realizez acest moment, pentru că una e în timpul liber, și alta e pe scenă, în cadrul unui show! Mi-am dorit demult să particip cumva, la “Te cunosc de undeva!”. Mi-a plăcut evoluția emisiunii, a concurenților, mi se pare un format decent și interesant. Mi-a fost drag să fiu solicitată să interpretez un personaj, în calitate de invitat”, spune Oana.

Cum se va descurca Oana Sîrbu în rolul Romicăi Puceanu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”