Breaking news

Oana Roman îşi doreşte să prezinte o emisiune în prime time pe formatul Duminica în familie!

loading...

Oana Roman îşi doreşte să revină în 2018, pe micul ecran, dar nu oriunde şi oricum. Vedeta îşi doreşte să prezinte o emisiune de divertisment asemănătoare „Duminicii în familie”, prezentată ani de zile de Mihaela Rădulescu.

oana romanOana Roman se declară mulţumită de anul care tocmai se încheie. Vedeta tv spune că nu se aştepta să aibă parte de un atât de bun.

A fost un an foarte, foarte bun, un an în care mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune. Singurul minus pe anul ăsta a fost o mică problemă de sănătate. A fost cel mai bun an din ultimii 6-7 ani. De când am încheiat contractul cu Kanal D, am început un proiect foarte mare, mă ocup de foarte multe locaţii din Bucureşti. Lucrez pentru cel mai mare grup de horeca din România. PR-ul e meseria mea de bază, asta e meseria mea defapt, o fac cu foarte, foarte mare plăcere. Este un proiect foarte mare, un proiect pe termen lung, mă simt foarte bine şi în care îmi place foarte mult ceea ce fac. Am inaugurat opt locaţii noi, din luna mai şi până acum. A fost o muncă titanică, mai ales că eu lcurez singură, nu am nici măcar o asistentă. E o muncă foarte susţinută dar cu rezultate foarte bune, cu satisfacţii foarte mari. Pe lângă asta am început un nou proiect media cu trustul Ringier. Am o emisiune online pe care o fac live pe site-ul Viva. Am ajuns deja la a patra ediţie. Fac o emisiune săptămânală, în care analizez ştirile şi evenimentele săptămânii. Prinde foarte bine televiziunea online, dar este un segemnt în plină dezvoltare. Noi ce facem aici este un fel de pionerat în zona mondenă şi culturală. Avantajul în zona online este că poţi vedea emisiunea oricînd, de oriunde”, a declarat Oana Roman pentru exclusivNEWS.ro.

Legat de o posibilă revenite în televiziune în 2018, Oana Roman a declarat pentru exclusivNEWS.ro că îşi doreşte acest lucru dar vrea să o facă în condiţiile ei, să prezinte ceea ce îşi doreşte, ceea ce o reprezintă. O emisiune gen „Duminica în familie”, ar fi pe gustul ei.

„Eu pot să revin în televiziune doar în urma unei propuneri. Propuneri mi s-au mai făcut, dar nu pot da curs oricărei propuneri. Dacă revin, nu o fac cu orice preţ. Dacă o fac, o fac în condiţiile mele, pe un format care să mi se potrivească, să îmi fie la îndemână, să îmi placă, să mă simt confortabil. Mi-aş dori să prezint o emisiune de divertisment în weekend, o emisiune de sâmbătă seară, de duminică la prânz, cum există la televiziunile din Franţa sau din Spania, care din păcate la noi acum, nu există. Din păcate în prezent în România există doar câteva emisiuni de divertisment care nu se abat de la un anumit standard, aşa cum este spre exemplu Te cunosc de undeva sau Next Star care nu era un format internaţional, nu l-au continuat, ne împotmolim aşa. Duminica în familie, îmi pare rău că nu mai există ca emisiune. Din păcate duminica după amiaza este un interval orar în care lipseşte ceva. Cred că cineva o să facă un format în acest sens. Sunt convinsă că nu o să mă cheme pe mine, chiar dacă le dau acum eu ideea. E o greşeală că pe acel tronson nu se face o astfel de emisiune„, a mai declarat Oana Roman pentru exclusivNEWS.ro.

Oana Roman a colaborat cu mai multe televiziuni naţional, prezentând în ultimii ani emisiuni şi la Antena 2 şi la Kanal D.

loading...