Breaking news

Oana Radu, destăinuire la ”Star Chef” despre dieta pe care a început-o!

Îndrăgita cântăreață Oana Radu, care împreună cu chef Nicolai Tand prezintă cea mai mondenă emisiune culinară – ”Star Chef”- difuzată în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, mărturisește că a decis să intre la dietă.

Oana povestește despre regimul său alimentar în cadrul show-ului culinar, oferind cu această ocazie și o rețetă delicioasă de cookies pe care ea le recomandă pentru gustarea dintre mese.

”Vreau să fac un anunț, am intrat la dietă. Am început o dietă vegană. Dacă vrei să slăbești nu ai nevoie de multe gustări, ai nevoie de trei mese și o singură gustare, iar acest cookie e numai bun pentru această gustare. Eu sunt o persoană ambițioasă și mă mai și abțin, sunt conștientă că nu trebuie să te ridici sătul de masă.(…) De Crăciun voi mânca vegan. Pentru mine, Crăciunul înseamnă să fiu alături de cei dragi, să fim în familie, să mă simt bine și să fiu sănătoasă, declară Oana Radu în cadrul emisiunii Star Chef de la Antena Stars.

Nicolai Tand și Oana Radu îi au ca invitați, duminica aceasta, pe Maria Cârneci, care formează o echipă cu Nadia Tuluman, și pe Aneta Stan cu Florin Grigore. Cele două echipe se întrec în cele mai delicioase rețete, dar și în dezvăluiri despre viața personală și cea de artist.

Secondate şi supervizate de chef Nicolai Tand, vedetele pregătesc, în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, în cadrul unei competiții condimentate cu replici piperate,  specialitatea casei lor. Pe de altă parte,  Oana Radu le “toacă” mărunt şi le “fierbe” la foc mic, reușind astfel să  le”stoarcă” de secrete.

>