Breaking news

Scandal la Cercul Militar. Românii nu au fost de acord cu incinerarea

Scandal la Cercul Militar din București. În momentl în care sicriul a fost scos din clădire oamenii au strigat rușine, rușine.

sicriu sergiu nicolaescuOamenii adunați sâmbătă dimineață la Cercul Militar din Capitală pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Sergiu Nicolaescu au strigat Rușine, Rușine manifestându-și în acest fel nemulțumirea față de incinerarea regizorului.

În momentul în care sicriul a fost scos din Cercul Militar și introdus în mașina care-l transporta la crematoriu, oamenii au aplaudat și mai apoi au început să strige nu-l ardeți, rușine, rușine.

Oamenii au sperat ca în acest fel să reușească să o răzgândească pe soția regizorului și să nu-l incinereze.

Cortegiul funerar a plecat către Crematoriul Vitan-Bârzești unde trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat la ora 12.00. Ceremonia de la crematoriu va avea loc într-un cadru restrâns, unde presa nu are acces.

Vineri seară, un presupus fiu nelegitim al lui Nicolaescu a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de stopare a incinerării motivând că astfel se vor șterge probele biologice și el nu-și poate dovedi paternitatea.

Însă fiind sâmbătă, instanțele de judecată din România nu judecă în regim de urgență acțiuni civile. Astfel că incinerarea nu a putu fi oprită.

>