Breaking news

O victimă a monstrului din Caracal, rupe tăcerea: M-a bătut şi violat. Am depus plângere la poliţie!

Marilena Bradosu, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Brâncoveni, județul Olt, a depus marţi, 13 august 2019, o plângere la Poliţia Caracal, prin care reclamă faptul că a fost bătută şi violată de Gheorghe Dincă.

Femeia a povestit presei că în perioada mai-iunie a mers în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodărești şi că acolo, Dincă a bătut-o și violat-o.

Marilena Bradosu spune că după ce l-a văzut la televizor pe Gheorghe Dincă, a hotărât să depună plângere la Poliția Caracal. Drept urmare, s-a înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de viol.

“A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide. Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să… S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”, a povestit femeia la Antena 3.

E prima plângere făcut la adresa lui Gheorghe Dincă după tragedia celor două tinere, Alexandra și Luiza, răpite de acesta.

Între timp, ancheta de la casa lui Dincă este în plină desfăşurare. Anchetatorii au adus marţi, aparatură specială pentru scanarea solului din curtea monstrului, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

Alexandru Cumpănașu a declarat că DIICOT nu se rezumă la teoria lupului singuratic și ia în calcul ipoteza ca Dincă să aibă mai mulți complici.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

>