Breaking news

O veste buna la inceput de an: poti face exclusiv videochat in Iasi si nu vei mai avea nevoie de alte surse de venit!

Mai ales la varsta tineretii, cand sunt lipsiti de experienta si gasesc greu oferte bune pe piata muncii, multi angajati romani au nevoie de doua joburi, pentru a obtine castigurile capabile sa le ofere o viata implinita, fara riscuri. Insa, desi le aduce banii necesari, aceasta varianta ii oboseste si ii lasa fara timp liber.

Exista insa si domenii in care poti castiga sume importante de bani, chiar daca esti tanar si lipsit de experienta. Acest fapt este descoperit de tot mai multe tinere din regiunea Moldovei, care aleg sa lucreze ca model de videochat Iasi.

O astfel de cariera aduce beneficii multiple. Fetele lucreaza in studiouri moderne, frumos amenajate, in conditii de legalitate deplina. Confidentialitatea este deplin respectata si afla cu ce se ocupa doar persoanele carora ele insele vor sa le dezvaluie acest lucru. In plus, programul este flexibil, avand posibilitatea de a-si alege tura, la inceputul fiecarei perioade de lucru.

Cel mai mare avantaj – cel care a facut celebru acest domeniu economic – este reprezentat insa de castigurile situate mult peste sumele cu care sunt obisnuiti angajatii romani. Iata cum stau lucrurile, din acest punct de vedere!

Ce castiguri obtine la inceput un model de videochat din Iasi?

In primele trei luni de lucru, fetele au parte, in mod garantat si fara sa conteze performantele obtinute in aceasta perioada pe platformele online, de un castig de 1 000 de dolari pe luna. El este menit sa le asigure independenta financiara, astfel incat sa se poata concentra fara stres si presiune pe familiarizarea cu noul domeniu de activitate.

Daca, in aceste trei luni, incasarile pe care le realizeaza pe site-uri devin mai mari de 1 000 de dolari pe luna, bineinteles ca primesc suma corespunzatoare, care este mai avantajoasa pentru ele.

Tot in aceasta perioada de inceput, fetele dintr-un studio de videochat din Iasi sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba de lucru si trusa de machiaj. Produsele sunt comandate de studio, iar contravaloarea sumei nu va mai trebui achitata, daca modelul ramane in echipa minimum trei luni. In schimb, daca pleaca mai devreme suma ii este retinuta din ultima plata efectuata.

videochat Iasi

Bonusurile de care ai parte intr-un studio de videochat din Iasi

Castigurile foarte mari obtinute se datoreaza faptului ca, in fiecare moment, pe site-urile dedicate adultilor se afla sute de mii sau milioane de barbati dispusi sa plateasca pentru compania online a unor fete. Astfel, s-a dezvoltat o industrie cu o cifra de afaceri uriasa.

Fiecare model de videochat Iasi – la fel ca toate fetele care lucreaza in domeniu, indiferent de localitate sau tara – are parte de un comision standard brut in valoare de 50 % din incasarile realizate pe platformele online.

Insa procentul poate sa creasca datorita unor bonusuri multiple, acordate pentru numarul de ore lucrate sau pentru un prag al sumelor castigate, pentru comportament online perfect sau pentru numarul de vizitatori inscrisi pe site venind din camera de chat a modelului. Fidelitatea este, de asemenea, rasplatita financiar.

Castigurile la care se ajunge sunt foarte mari, astfel incat poti fi sigura ca, daca faci videochat in Iasi, nu vei mai avea nevoie de alte surse de venit!

>