Breaking news

O tânără îl pune la punct pe Băsescu, rezumând în câteva cuvinte cei 10 ani de domnie – VIDEO

În ziua în care Traian Băsescu a împlinit 63 de ani, o tânără din București, i-a urat prin intermediul Antena 3, numai de bine: ”La pușcărie!”. Urarea a fost făcută pentru că tânăra consideră că Băsescu dezbinat timp de zece ani țara.

tanara urare traian basescu - antena 3Pe 4 noiembrie, Traian Băsescu a împlinit 63 de ani. Cu acest prilej, Antena 3 a difuzat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de pe 4 noiembrie, un reportaj cu urările câtorva români, din București, pentru Băsescu.

Printre cei care au fost incluși de Antena 3 în reportajul cu urările pentru Băsescu, s-a aflat și o tânără, frumoasă foc, și extrem de inteligentă, care în câteva cuvinte a creionat cei zece ani de domnie ai președintelui și i-a urat: La pușcărie!

”Consider că a încălcat Constituția, dar nu ar fi prima dată. Și atunci sunt resemnată. Știu că nu merită nici măcar atenția noastră. Și cum am zis, numai de bine, dar în altă parte, nu în societatea românească oricum….Mă deranjează că a fost ales prima dată, mă deranjează că a fost ales a doua oară și mă deranjează că în zece ani a reușit să ne distrugă țara. Ar trebui să scăpăm odată de el și pentru totdeauna, cât de curând…la pușcărie”, a spus tânăra despre Băsescu, la Antena 3.

Spusele tinerei au atras atenția redacției exclusivNEWS.ro. Vrem să o cunoaștem și să o prezentăm românilor, Pentru că a avut curajul să spună lucrurilor pe nume, într-un mod cât se poate de direct și în același timp elegant, la o vârstă fragedă.

Dacă o recunoști pe această tânără și ne poți ajuta să luăm legătura cu ea pentru a-i solicita un interviu, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail: stiri@exclusivnews.ro cu subiectul ”Detalii tânără reportaj Antena 3”!

>