Breaking news

O prezentatoare din Suceava a înjurat în timpul știrilor, din cauza unui fir de păr

Anamaria Onisimiuc, prezentatoare de știri de la postul TV Rădăuți s-a făcut de râs după ce, incomodată de un fir de păr ce i se așezase pe buze, a înjurat în timpul jurnalului de știri.

Anamaria OnisimiucAnamaria Onisimiuc a ajuns ”celebră” în toată România după o pățanie în timpul prezentării știrilor la TV Rădăuți.

În timp ce citea o știre despre polițiștii suceveni care au tras 12 focuri de armă pentru reținerea unui contrabandist, Anamaria Onisimiuc a înjurat din cauza unui fir de păr care i s-a așezat de buze.

”Numai puțin de douăsprezece focuri de armă au tras polițiștii suceveni pentru reținerea unui contrabandist care transporta…ffff…moment în care prezentatoare se oprește din citit, își pune mâna pe buză pentru a-și îndepărta un fir de păr și spune: am ceva pe buză, un fir de păr, căcamaș pe el…. După care Anamaria Onisimiuc reia citirea textului.

Jurnalul de știri de la TV Rădăuți nu este în direct, iar ceea ce s-a difuzat pe post este din vina editorului de montaj, care nu a eliminat greșeala prezentatoarei. Astfel că aceasta a fost difuzată din greșeală sau nu pe postul local. Anamaria Onisimiuc ar trebui să-i mulțumească pentru acest serviciu editorului care a montat jurnalul cu pricina.

Între timp, prezentatoarea a devenit cunoscută în toată țara, iar videoclipul cu pricina adună mii de vizualizări pe youtube.

>