Breaking news

O nouă victorie pentru Oltchim în Liga Campionilor

Handbalistele de la Oltchim Rm. Vâlcea au debutat cu victorie în grupele principale ale Ligii Campionilor, la primul meci oficial din 2011 cu Anja Andersen pe banca tehnică.

oltchimDebut norocos al vâlcencelor în grupa principală a Ligii Campionilor.  Fetele de la Oltchim au bătut echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, scor 21-20, în prima partidă din Grupa I principală a Ligii Campionilor la handbal. Eroina meciului a fost Talida Tolnai, care a avut 20 de intervenţii salvatoare.

Handbalista Valentina Ardean Elisei, care a marcat 8 goluri în partida cu muntenegrencele, a declarat că  este bucuroasă de rezultat și i-a mulțumit antrenoarei pentru că e un bun pedagog și pentru că le dă încredere pe terenul de joc.

Meciul a fost foarte greu. Am simţit că nu se mai termină. Ne-am dorit victoria pentru public, pentru Anja, care este o antrenoare super. Este un pedagog foarte bun. Lucrează mult la psihic. Ne-a spus că greşeala face parte din joc. Am fost foarte unite., a spus Valentina Ardean-Elisei.Cele mai multe goluri au fost marcate de  Elisei Ardean 8 goluri.

>