Breaking news

O nouă traseistă politică. Liliana Mincă a plecat de la PC la UNPR

Fosta şefă a Loteriei Române şi liderul organizaţiei de femei a Partidului Conservator, Liliana Mincă, a decis să treacă în tabăra celor de la UNPR.

O nouă dezertare din rândurile Uniunii Social Liberale. Conservatoarea Liliana Mincă a trădat Opoziţia şi s-a aruncat în bracele progresiştilor de la UNPR.

În cadrul noului partid, Mincă  va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finanţe al acestui partid.

În anul 2009, la alegerile parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 19 Bucureşti, câştigate de Teo Trandafir (PDL), Liliana Mincă a fost candidatul Alianţei PSD+PC.

În urmă cu două luni, Minică l-a criticat pe Piedone, primarul sectorului 4, pentru că a demisionat din PC pentru a merge la UNPR.

Cred că singurul său interes acum este cel dictat de putere, şi anume să rupă PC în două ca mai apoi să îi fie mai uşor PDL-ului să dezbine şi USL. PDL nu are proiecte pentru români şi de teama de a nu pierde alegerile din 2012, şi mai ales de teama de USL, fac tot ce pot să dărâme această construcţie politică. Îmi pare rău că avem în partid oameni atât de slabi şi de şantajabili care cedează celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fără caracter şi fără scrupule, mă refer aici atât la Ciuhodaru, cât şi la Piedone, care maschează că interesul lor este cel de a-i ajuta pe români. Adevăratul interes însă, şi mai ales adevărata faţă, nu pot fi mascate şi în interiorul partidelor. Aici ori eşti om de caracter, ori nu eşti!”, declara în octombrie, Liliana Mincă.