Breaking news

O nouă soluţie completă GPS cu navigaţie 3D, BluetoothR şi emiţător FM!

Noi soluții pentru dispozitive de navigaţie GPS unice , practice şi performante care asigură un pachet complet de navigaţie, persoanelor care îşi doresc o soluţie GPS.

image002Noile modele au o grosime de doar 13mm, beneficiază de vizualizare 3D şi încorporează un emiţător FM şi modul BluetoothR pentru o apelare telefonică uşoară.  GV4120BT şi GV5120BT au fost create pentru a vă uşura stilul de viaţă, prin simplitate şi accesibilitate. Mulţumită tehnologiei BluetoothR încorporată în aceste echipamente, puteţi efectua apeluri telefonice fără a fi nevoie să luaţi mâinile de pe volan. Kitul handsfree este compatibil cu toate telefoanele mobile echipate cu conectare Bluetooth R.

Noile modele beneficiază de un emiţător FM, care foloseşte unde radio FM pentru a rula fişiere în format MP3 de pe dispozitivul GPS pe echipamentul radio al maşinii. GV4120BT şi GV5120BT pun la dispoziţie un soft de navigaţie cu hărţi detaliate şi grafică 3D uimitoare, pentru o orientare mai uşoară oriunde v-aţi afla: este uşor să recunoaşteţi clădiri şi peisaje cunoscute, în timp ce conduceţi. Aveţi acces la o serie de puncte de interes (POI) cum ar fi benzinării, hoteluri şi restaurante.

Aceste echipamente GPS sunt compacte, uşoare, foarte subţiri , cu o grosime de doar 13mm. Sunt printre cele mai subţiri echipamente de navigaţie de pe piaţă, şi pot fi transportate cu uşurinţă într-un buzunar sau o poşetă.

Diferenţa dintre cele două modele Prestigio este dată de dimensiunile ecranelor: GV4120BT are un ecran de 4.3″, în timp ce GV5120BT are un ecran de 5″. Aceste ecrane vă vor îmbunătăţi experienţa de navigare mulţumită unor culori vibrante, butoanelor mari, un text clar, iconiţe intuitive şi animaţii la schimbarea meniurilor.

Suportul audio prin voce este disponibil în 43 de limbi, astfel încât, ca sa fiţi atent la drum, vă puteţi ghida după instrucţiuni în timp ce conduceţi.