Breaking news

O nouă „Seară la revistă” de mare succes pentru TVR 2

loading...

Sub genericul „Seară la revistă”, TVR 2 a transmis sâmbătă, 6 iulie, de la 21.30, cel de-al doilea spectacol dintr-o serie de şase ale Teatrului Constantin Tănase ce vor fi susţinute, săptămânal, în Grădina de Vară a Parcului Herăstrău.

teatru de comediePentru a doua oară consecutiv, transmisiunea acestui program a ridicat TVR 2, prin cifrele de audienţă, în topul posturilor tv.

Dacă săptămâna trecută TVR 2 a ocupat în minutul “de aur”, la nivel naţional locul trei (după PRO TV şi Kanal D), de această dată, la minutul 22.23, TVR 2 s-a ridicat pe locul doi (după PRO TV şi înaintea tuturor celorlalte “posturi mari”) cu peste 760.000 de telespectatori.

De altfel, acest onorant loc doi în audienţe a fost ocupat de TVR 2 la nivel naţional pe intervalul 22.15 – 22.45, adică 30 de minute în care peste 600.000 de telespectatori au urmărit, în medie, transmisiunea TVR 2.

Pe întreaga durată a spectacolului, de la 21.30 la 22.45, TVR 2 s-a clasat la nivel naţional pe locul 4, cu aproximativ o jumătate de milion de telespectatori.

Interesul publicului pentru „Seară la revistă” ar fi putut fi dovedit nu doar de telespectatori ci şi de spectatorii aşteptaţi în Grădina Herăstrău, dacă nu ar fi fost ploaia în rafale care a bulversat Capitala cu puţin timp înainte de show.

Cu toate acestea, mai bine de jumătate dintre locurile amfiteatrului Grădinii au fost ocupate de iubitorii Teatrului de Revistă care, echipaţi cu umbrele şi pelerine, nu s-au lărat speriaţi de capriciile meteo ale verii.

Printre spectatori s-au numărat şi “Prietenii TVR 2”, care au participat la o nouă acţiune a postului de a urmări, împreună, cele mai bune spectacole.

Seara s-a încheiat cu invitaţia adresată tuturor de maestrul Alexandru Arşinel, în numele colegilor: Stela Popescu, Cristina Stamate, Nae Lăzărescu, Sanda Ladoşi şi alţii, de a nu pierde următoarele spectacole din Herăstrău ce vor fi transmise, în direct, la TVR 2, în fiecare sâmbătă de la 21.30.

loading...