Breaking news

O nouă cameră foto semi-profesională, lansată de Canon

loading...

Canon a lansat pe piață o nouă cameră foto semi-profesională ce asigură fotografilor posibilitatea de a vizualiza imagini şi filmări la o claritate fără egal.

EOS 550D FSL w EF-S 18-55mmModelul EOS 550D redefineşte graniţele gamei de camere foto Canon destinate segmentului consumer DSLR, prin introducerea pe piaţă, într-un corp compact şi stilat, a tehnologiilor şi funcţiilor regăsite cu precădere la produsele DSLR semi-profesionale. Mulţumită unui nou senzor APS-C CMOS de 18 Megapixeli, ce lucrează împreună cu procesorul de imagine DIGIC 4 şi funcţia de înregistrare video la rezoluţii Full HD, fotografii entuziaşti vor putea explora noi sfere de creativitate.

Procesorul de imagine DIGIC 4 şi senzorul de 18MP suportă standarde ISO în intervalul 100-6400 (poate fi extins până la 12800), în timp ce tehnologia îmbunătăţită de reducere a zgomotului creşte performanţele camerei în condiţii de iluminare scăzută.  Procesarea de imagine pe 14 bits asigură o gradare mult mai fină a tonalităţilor de culoare, pentru printuri de calitate ridicată şi o afişare corectă pe monitor.

Pentru o focalizare rapidă şi precisă, EOS 550D beneficiază de un sistem automat de focalizare, în 9 puncte, cu un punct extrem de sensibil, în formă de cruce, situat în centrul imaginii, utilizabil pentru lentile cu apertură f/2.8 sau mai rapide. EOS 550D poate înregistra cadre, în mod continuu, la o viteză de 3,7 cps.

O nouă funcţie disponibilă pentru modelele EOS oferă utilizatorului posibilitatea de a stabili o limită maximă pentru standardul ISO selectat automat, asigurând controlul asupra nivelului de zgomot din imagini. Pentru prima dată la un model EOS entry-level, compensarea expunerii şi bracketing-ul pot fi calibrate la plus sau minus 5, respectiv 2 paşi, permiţând fotografului să obţină o serie de fotografii expuse diferit pentru acelaşi subiect, imagini clare chiar şi în condiţii de iluminare scazută.

Fotografii pot stabili manual parametrii de expunere, profunzimea şi gradul de blur pentru a realiza o fotografie creativă.  În situaţii în care subiectul este situat la o distanţă considerabilă de obiectiv, funcţia Movie Crop disponibilă pe EOS 550D înregistrează doar din zona centrală 640×480 a senzorului, realizând un zoom de aproximativ 7x.

EOS 550D asigură fotografilor posibilitatea de a vizualiza imagini şi filmări la o claritate fără egal. Ecranul LCD Clear View cu diagonala de 7,7cm (3.0’) format 3:2 şi rezoluţie 1.040k pixeli face posibilă vizualizarea în proporţie de 100% a imaginilor capturate. Învelişul cu anti-reflexie, cu aderenţă zero la apă, ce acoperă ecranul, permite vizualizarea imaginilor în condiţii de iluminare puternică şi din mai multe unghiuri.

loading...