Breaking news

O nouă aeronavă Tarom a aterizat de urgență în doar 24 de ore

Probleme la Tarom. În nici 24 de ore, două avioane au aterizat de urgență, Prima din cauza unei alerte cu bombă, pe aeroportul din Istanbul și a doua din motive medicale.

”Compania TAROM informează că din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă , conform procedurilor standard în astfel de situații. Menționăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală. Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada – destinația finală, estimăm ora locală 18:00”, transmite Tarom.

Vineri, pasagerii unei aeronave TAROM au trăit momente de panică din cauza unei alerte cu bombă. Avionu a fost nevoit să aterizeze de urgență la Istanbul.

88 de persoane aflate la bordul avionului care plecase din Tel Aviv cu destinația București, au ajuns acasă după aproape 12 ore.

”Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor,care respectă procedurile standard pentru astfel de situații. La bord se aflau 88 pasageri. Mentionam că verificările efectuate de către autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă. În prezent, pasagerilor li se acordă asistență la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceștia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către București- destinația finală.  Regretăm disconfortul creat pasagerilor noștri și reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este siguranta si securitatea pasagerilor și a echipajelor sale”, se arată în comunicatul Tarom.

>