Breaking news

O nemțoaică îi cucerește pe jurații de la iUmor cu picioarele

loading...

Duminică seara, de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a IX-a ediție a emisiunii iUmor, o concurentă din Germania îi va cuceri pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cu un număr total surprinzător, o poveste spusă cu picioarele, pe care doar câteva persoane din întreaga lume sunt capabile să-l facă.

iumor-antena-1Din categoria „ce poți face cu două tălpi?”, concurenta de 41 de ani reușește să ofere un moment care îi va amuza pe cei trei, dar îi și va emoționa în egală măsură.

„Mi-a plăcut foarte mult zona aia de emoție, mi-a plăcut faptul că am avut senzația că am văzut două ființe vii”, va spune Mihai Bendeac, în timp ce Delia îi va aprecia elasticitatea, pe care concurenta spune că a dobândit-o în ani buni de practică. „E o onoare și un privilegiu să vă avem aici”, îi va spune Bendeac, în timp ce Cheloo se va arăta nemulțumit de faptul că nu știe sufiecient de multă engleză pentru a putea spune cât de interesant i s-a părut numărul ei și cât de bine exprimă el parcursul unei relații dintre un el și o ea.

De ce le va plăcea Deliei, lui Cheloo și lui Bendeac numărul concurentei din Germania și de ce speră să o vadă în finală, precum și cât de adevărată este afirmația Deliei care va spune că Mihai Bendeac a lăcrimat la momentul ei, telespectatorii vor vedea duminică seara de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a IX-a ediție a emisiunii iUmor.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>