Breaking news

Mașină făcută scrum pe Autostrada Soarelui

O mașină  s-a făcut scrum după ce a luat foc din senin pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Constanța spre București, în apropierea stației de taxare.

masina flacari autostrada soareluiIncidentul s-a produs luni, în jurul orei 17.40, la kilometrul 144, pe sensul de mers către București, unde este montat sistemul de taxare.

În interiorul mașinii se aflau cinci persoane. Aceștia au spus că inițial a început să iasă fum negru de sub capotă după care în cinci minute a început să ardă ca o torță.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma izbucnirii incendiului.

Mașina a ars ca o torță în mijlocul autostrăzii și până să vină pompierii mașina s-a făcut scrum.

Circulația a fost oprită pe sensu de mers către Capitală. Arderea mașinii a fost transmisă în direct de către televiziunile de știri.

Echipajul de pompieri care a ajuns pe Autostrada Soarelui au reușit să stingă incendiul în doar un minut. Pompierii au reușit să stingă incendiul înainte ca flăcările să cuprindă și rezervorul mașinii și și astfel s-a evitat o explozie puternică.

Autoturismul distrus de flăcări este un model Volvo S 40, din 2004. Cauza cea mai probabilă a incendiului ar fi un scurt circuit la instalația electrică, întrucât malina se afla în mers și se pregătea să treacă prin stația de taxare fetești.