Breaking news

O femeie este anchetată pentru tentativă de omor, după ce aruncat copilul din taxi

O femeie și-a aruncat propriul copil din taxi, în timp ce mașina se afla în mers pe Podul Grant.

O mamă în vârstă de 40 de ani este cercetată de procurori pentru tentativă de omor, după ce joi și-a aruncat copilul în vârstă de un an și jumătate, dintr-un taxi.

O femeie împreună cu copilul ei în vârstă de doar un an și jumătate s-a urcat într-un taxi la Gara de Nord cu destinația centrul Capitalei.

În momentlul în care taxiul a ajuns pe Podul Grant, femeia a deschis ușa la mașină și a aruncat copilul.

Taximetristul a oprit imediat mașina și a sunat la 112 anunțând că o femeie care s-a urcat în taxi și-a aruncat copilul din mașină.

O echipă de poliție a ajuns la fața locului iar copilul a fost transportat împreună cu mama lui la Spitalul Marie Curie.

Taximetristul a declarat jurnaliștilor că femeia se afla pe bancheta din spate cu copilul în brațe, că aceasta a deschis ușa intenționat și și-a aruncat bebelușul.

Însă, femeia a declarat polițiștilor că totul a fost un accident, că ușa s-a deschis accidental iar copilul a căzut.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București, a spus că în momentul în care echipajul de medici au ajuns la locul accidentului, mama era cu bebelușul în brațe, și nu le-a permis doctorilor să examineze copilul.

Medicii au apelat la polițiști pentru a putea examina bebelușul. În urma examinării sumare, copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral minor care nu îi punea viața în pericol.

Mama care și-a aruncat copilul din taxi ar lucra ca și grefieră la Curtea de Apel Oradea , iar apropiații ei spun că aceasta ar avea probleme psihice.

Procurorul Tomiță Neagu care a preluat cazul a delcarat că spusele taximetristului se confirmă și că femeiea și-a aruncat în mod intenționat, copilul din mașină.

Procurorul a spus că femeia va fi internată la un spital de psihiatrie, întrucât suferă de probleme psihice și că va fi cercetată pentru tentativă de omor.

>