Breaking news

O firma mereu aproape de oamenii cu suflete indoliate

Chiar daca anumite servicii costa, oamenii nu ii pot uita pe cei care le-au fost alaturi in momentele de cumpana ale vietii. Moartea unei persoane dragi bulverseaza existenta, fiindca nimic nu va mai fi ca inainte de disparitia ei. Amintirile frumoase care raman dor, fiindca sunt legate de cineva care nu mai poate fi vazut si auzit, iar dorul de persoana aceea va fi arzator.

In Craiova, exista o firma mereu aproape familiilor care pierd oameni dragi, care prin serviciile pe care le ofera reuseste sa atenueze putin durerea despartirii definitive.

Numele acestei firme este Presidentfunerare, pe care o puteti gasi la un click distanta accesand https://presidentfunerare.ro/.

In cei 10 ani de activitate, aceasta companie si-a diversificat si imbunatatit pana la perfectiune serviciile, devenind una dintre cele mai solicitate companii de profil de catre apartinatori pentru promptitudinea serviciilor si pentru felul in care stie sa imbarbateze sufletele indoliate ale clientilor.

Intr-un deceniu de activitate, compania a organizat sute de ceremonii datorita profesionalismului si vocatiei celor 50 de angajati. Resursa umana este devotata celor care solicita servicii companiei, fiind specializata in: pregatirea trupului neinsufletit si manipularea sicriului de cate ori este nevoie, cu respectul cuvenit, intocmirea actelor de deces, pregatirea parastasului la restaurant si servirea la mese. Familia indoliata nu mai are in acest mod nicio grija, fiindca si aranjamentele funerare se pot comanda de aici, ci se va pregati sa faca fata celei mai mari pierderi din viata.

Moartea unei persoane dragi presupune doua lucruri care strica echilibrul existential al celor apropiati:

-durere care nu poate fi exprimata in cuvinte;

-multa alergatura, daca nu se apeleaza la o firma capabila sa faca totul ca inmormantarea sa fie facuta la timp si decent si sa decurga fara incidente sau disfunctii.

Persoanele care se confrunta cu primul deces in familie si care nu primesc consultanta se ratacesc prin hatisul de acte si de formalitati. Nimeni nu s-ar gandi cata alergatura presupune moartea unui om.

In prima etapa a colaborarii cu persoanele care solicita servicii funerare, compania President realizeaza cu mult tact si rabdare consultanta.

Apartinatorul este informat cu privire la actele necesare pentru inmormantare, pentru depunerea la capela, pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, daca decedatul este pensionar. Nu este o etapa usoara, fiindca are loc in perioada in care rana sangereaza, familia nu a acceptat inca ideea disparitiei celui drag.

Presidentfunerare ofera servicii complete de toaletare a decedatului fiindca dispune de personal bine pregatit, de sala special amenajata si detine toate autorizatiile necesare prestarii unor asemenea activitati.

In aceasta etapa, defunctul este spalat, imbracat, barbierit si aranjat. Imaginea sa trebuie sa fie impecabila, fiindca vin zeci sau sute de oameni sa il vada pentru ultima data, sa ii aduca omagii si flori si sa isi ia ramas bun de la el.

Nu este sub nicio forma o etapa usoara, fiindca unora le este greu sa priveasca un mort asezat in sicriul sau. Pana se ajunge insa la aceasta imagine trista, dar decenta, din capela sau de la cimitir, personalul firmei de pompe funebre munceste din greu.  Angajatilor firmei nu le este usor sa intre in contact cu trupul lipsit de viata, sa il atinga, sa ii acorde atentia cuvenita.

Imbalsamarea a devenit obligatorie pentru depunerea la capela si pentru transport. In satele din anumite regiuni ale tarii se obisnuieste ca apartinatorii sa apeleze la anumiti prieteni sau cunoscuti care sa ajute la manipularea sicriului, dar este mult mai elegant ca de acest lucru sa se ocupe personalul special angajat al firmei.

Cand decesul are loc in zilele caniculare de vara, grijile apartinatorilor sunt si mai mari. Se gandesc ca imbalsamarea nu este suficienta si trupul acela lipsit de viata nu face fata statului in soare in ziua inmormantarii si in noptile de priveghi. Presidentfunerare inchiriaza capac frigorific pentru sicriu, fiindca doreste sa preia toate responsabilitatile si ingrijorarile familiei indurerate.

Acelasi furnizor de servicii efectueaza, dupa nevoia apartinatorilor, transport funerar intern sau international, in masini de lux, dotate cu aer conditionat, conduse de soferi responsabili.

Tot firma realizeaza la comanda fotografii pe ceramica pentru cruce, lucrarea fiind o adevarata opera de arta. Tehnicile aplicate fac ca poza sa reziste la soare si la umezeala, la diferentele de temperatura si sa nu se decoloreze.

Nu este nevoie ca rudele sa mearga la florariile din oras pentru jerbe sau coroane din flori naturale sau pentru a cumpara produsele fara de care o inmormantare nu poate avea loc. Inca de la etapa de consultanta apartinatorul este informat cu privire la numarul de prosoape, de batiste pe care trebuie sa il comande, continutul cosului pentru biserica,  despre tot ceea ce presupune organizarea unui parastas.

Se pot comanda sicrie fabricate in Romania sau aduse din strainatate.

Exista si pachete complete de servicii funerare: pachetul social pentru cei care au nevoie de minimum pentru organizarea unei inmormantari, in valoare de 1390 de lei,  pachetul economic al carui pret este de 1790 de lei, dar si pachete funerare mai scumpe care au in vedere acordarea unor ingrijiri speciale decedatului, alegerea unui sicriu special si respectarea tuturor traditiilor legate de acest eveniment.

Pachetul standard costa 2390 de lei, cel de lux 3890 de lei, iar cel President fiind  in valoare de 4890 de lei.  Exista si pachete funerare personalizate care pot fi configurate de catre participanti prin adaugarea unor servicii si produse dorite unui anumit pachet funerar. Ultimele doua pachete de servicii funerare au in componenta si realizarea machiajului funerar menit sa infrumuseteze imaginea defunctului si sa il faca sa arate ca in timpul vietii.

Ele includ toate produsele necesare inmormantarii traditionale incepand cu panza alba si terminand cu panglica de la usa capelei si cu cea care se pune in pieptul participantilor la inmormantare.

 

 

>