Breaking news

O firma de curatenie din Bucuresti te ajuta sa elimini provocarile din viata ta!

loading...

Curatenia este o activitate care consuma mult timp si energie, resurse pe care e preferabil sa le folosesti pentru alte activitati, la care te pricepi mai bine si pentru care primesti mai multi bani.

Iata care sunt cele mai mari provocari care apar cand vine vorba de curatenie si de ce e mai bine ca de ele sa se ocupe specialistii de la o firma de curatenie din Bucuresti!

Covoarele si mochetele – suprafetele care se murdaresc cel mai usor

In spatiile inchise, covoarele si mochetele sunt suprafetele expuse in cea mai mare masura la acumularea murdariei si la uzura generala. Ele au nevoie de o curatare periodica temeinica astfel cum numai o firma de curatenie Bucuresti poate sa realizeze. Iata care sunt cele mai mari avantaje, in cazul in care optezi pentru aceasta solutie:

  • murdaria si bacteriile sunt eliminate in profunzime, nu doar la suprafata, asa cum s-ar intampla daca ai folosi un aspirator obisnuit. In functie de traficul din fiecare incapere, fiecare covor sau mocheta are nevoie de o astfel de curatare, cel putin o data la cateva luni;
  • supuse tratamentului potrivit, dispar inclusiv petele persistente, cele care in mod normal se dovedesc greu de indepartat. De pilda, folosirea samponului special cu spuma uscata permite indepartarea cu succes nu numai a murdariei si a noroiului, ci si a petelor de cafea, cerneala, coloranti, vin rosu, mancare sau grasime.
  • in mediile supuse unui grad ridicat de umiditate, exista conditii propice pentru dezvoltarea mucegaiului in profunzimea fibrelor. Acest fenomen, cu efecte nefaste asupra sanatatii, nu trebuie lasat sa se produca. Apelul la o firma de curatenie din Bucuresti te ajuta sa scapi si de aceasta problema.

Canapelele si fotoliile – locurile in care apar cele mai dificile pete

Atunci cand stau pe o canapea sau pe un fotoliu, multi oameni se relaxeaza si nu mai au grija pastrarii curateniei. Indiferent daca rontaie ceva, beau o cafea sau un ceai, pot sa se produca diferite accidente, fiecare dintre ele ducand la aparitia unei pete. Rezolvarea acestor probleme de catre o firma de curatenie din Bucuresti asa cum este Cleanas aduce o serie de avantaje:

  • oricat de mult te-ai pricepe la curatenie, e greu de crezut ca stii sau ca ai la indemana solutiile potrivite pentru a curata atat o pata de vin rosu, cat si una de cafea sau de prajitura cu zmeura. In schimb, expertii stiu cum sa actioneze si ce produs sa foloseasca in fiecare din aceste cazuri;
  • calitatea aerului din incapere se imbunatateste considerabil, datorita efectuarii unei curatari in profunzime. Astfel, fotoliile si canapelele inceteaza sa mai fie surse de acumulare pentru praf, acarieni si diferite particule cu potential alergenic.
  • aspectul curat va fi remarcat imediat de toti vizitatorii, care vor avea senzatia ca ai o canapea noua, indiferent de vechimea acesteia!

Geamurile, vitrinele si orice alte suprafete din sticla sunt responsabile cu modul in care lumina intra in incapere si, in final, cu modul in care percepem fiecare obiect. Chiar daca un birou sau o locuinta sunt curate, geamurile murdare vor lasa o impresie deplorabila.

O firma de curatenie din Bucuresti are la indemana solutiile potrivite pentru a curata si acest tip de suprafete, mai ales in conditiile specifice aerului din Capitala, un oras poluat, cu mult praf si smog, care se depun pe suprafata ferestrelor sau in canturile geamurilor.

loading...