Breaking news

O fetiţă hrănită doar cu ceai şi pufuleţi vine la Next Star

loading...

Concurenţii de la „Next Star” fac echipă şi luptă pentru visurile altor copii, în ediția specială de Crcăiun. Printre ei se numără Florentina, o fetiţă de aproape cinci ani care până la vârsta de patru ani a fost hrănită doar cu ceai şi pufuleţi.

dan negru - fetitaDoctorii au salvat-o pe Florentina în urmă cu 11 luni, iar diferenţa dintre copilul de atunci şi copilul care va veni în platoul emisiunii în prima zi de Crăciun îi va impresiona până la lacrimi pe membrii juriului Lora, Pepe, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R.

Fetiţa va veni împreună cu medicii pediatri care i-au fost familie în ultimele luni, dar şi cu Mihai, Larisa, Ingrid şi Bianca, foşti concurenţi Next Star.

Ei îi vor încânta pe juraţi cu un moment de muzică populară, iar David Focşanschi, puştiul de trei ani va dansa pe melodiile lui Michael Jackson, aşa cum i-a obişnuit deja pe telespectatori.

Ei vor pregăti momente speciale cu care vor să-i impresioneze pe juraţi pentru ca povestea pe care o susţin să câştige premiul serii.

Mai multe detalii despre provestea emoţionantă a Florentinei, dar şi surprizele de care s-a bucurat vor putea fi urmărite la „Next Star” în ediţia specială de Crăciun.

În seara de Crăciun, o familie numeroasă din România va avea parte de o masă ca în poveşti, cu porc la proţap şi bunătăţi tradiţionale româneşti.

Cei 13 fraţi se vor bucura de surpriza pregătită de Dan Negru, chiar în platoul emisiunii „Next Star”, unde vor petrece fericiți în jurul unei mese îmbelșugate, bucuroși că sunt împreună.

În ediţia specială difuzată în prima seară de Crăciun, pe 25 Decembrie, de la 20:30, la Antena 1, foşti concurenţi de la „Next Star” vor reveni pe scena show-ului petnru a îndeplini visurile altor copii mai puţin norocoşi.

Ei vor trăi din nou emoţiile jurizării în faţa lui Pepe, Lora, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R într-o competiţie în care vor cânta şi dansa pentru a susţine cazurile unor copii care au nevoie de ajutor.

„Va fi o seară în care vom aduna laolaltă emoţie şi bucurie, lacrimi şi zâmbete”, spune Dan Negru.

Unul dintre momentele care îi vor lăsa pe juraţi fără cuvinte va fi descoperirea conţinutului unei cutii de cadou de sub brad pe care Dan Negru o va aduce pe scenă. Ce se poate ascunde într-o cutie mai mică de 50 de cm astfel încât să-i şocheze pe membrii juriului rămâne de văzut la „Next Star” în ediţia specială de Crăciun difuzată joi, de la 20:30, la Antena 1.

masa craciun - next star

loading...