Breaking news

O femeie și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în fața unui tren în localitatea Sasar

O femeie în vârstă de 46 de ani s-a aruncat joi, în fata trenului accelerat care circula pe ruta Baia Mare-Jibou. Tragedia s-a produs în zona Vămii din localitatea Sasar.

femeie aruncata in fata trenuluiMecanicul locomotivei trenului accelerat în fața căruia s-a aruncat femeia, a anunțat autoritățile despre incident. El a povestit că a văzut-o pe femeie cum iese din tufișurile de pe marginea căii ferate și se pune în fața trenului fără nicio ezitare. Tamponul din dreapta locomotivei, a lovit-o drept în cap pe femeie, care a decedat pe loc.

Polițiștii de la Transporturi au fost anunțați de mecanicul trenului 4095 care circula pe ralația Baia Mare – Cluj Napoca, că a surprins și accidentat o persoană de sex feminin. Din primele cercetări reiese că femeia s-a sinucis. Nu există alte suspiciuni” a declarat Ștefan Bora, șeful Poliției Transporturi Maramureș.

Polițiștii de la Transporturi au găsit lângă trupul femeii, un dosar medical cu foarte multe externări de la Spitalul Județean Baia Mare, precum și mai multe medicamente, potrivit ActualMM.ro.

Potrivit martorilor, femeia era cunoscută în zonă ca având afecțiuni psihice. Polițiștii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.