Breaking news

O femeie din Sibiu a născut gemeni la două spitale diferite

O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna sibiană Brădeni a născut gemeni la două spitale diferite, unul prin naştere naturală, la o unitate medicală din Agnita, iar celălalt, prin cezariană, la Maternitatea din Sibiu.

În noaptea de luni spre marți, femeia de 36 de ani născut doi copii, în două locuri diferite: primul copil, o fetiță, la Spitalul Orășănesc Agnita, iar al doilea nou născut, un băiețel, la Maternitatea din Sibiu.

O pacientă în vârstă de 36 de ani a născut gemeni, primul prin naştere naturală, la Spitalul Orăşenesc din Agnita. Este vorba de o fetiţă de 1,5 kilograme, iar băieţelul a fost născut prin cezariană, având 2,5 kilograme, la Maternitatea din Sibiu, a declarat, vineri, Decebal Todăriţăpurtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Surse medicale au declarat că băieţelul avea o poziţie nefirească la naştere, iar medicii de la Agnita au luat hotărârea să o trimită pe femeie la Maternitatea din Sibiu pentru a nu pune în pericol viaţa mamei sau a bebeluşului.

Decebal Todăriţă a precizat că atât starea femeii, cât şi a celor doi bebeluşi este stabilă, însă dată fiind greutatea copiilor, ei au nevoie să mai stea câteva zile internaţi la ATI – Neonatologie.