Breaking news

O femeie din Bacău, și-a aruncat copilul de la etajul doi al blocului

loading...

Caz șocant la Bacău, unde o femeie cu probleme psihice, și-a aruncat, duminică, copilul de șase ani, de la etajul doi al blocului în care locuia.

copil aruncat de la etajCopilul a ajuns la spital cu  traumatism cranio-cerebral şi plăgi la membrele inferioare, după ce mama lui l-a aruncat efectiv pe geam, de la etajul doi al blocului.

Vecinii au fost cei care au anunţat incidentul la Serviciul de urgenţă 112, după ce copilul s-a prăbuşit pe pământul din faţa blocului.

Femeia fusese recent externată de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bacău.

O echipă complexă de cercetare coordonată de către procurorul criminalist s-a deplasat la faţa locului, fiind declanşate cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte în care s-a produs incidentul. Minorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde va rămâne internat pentru investigaţii medicale, el suferind traumatisme, dar nu grave„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Mama copilului a fost şi ea preluată de o ambulanţă şi internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Bacău.

În urma acestui incident, femeia va fi decăzută din drepturile părintești, iar copilul va fi dat în grija unei rude până când va fi dat spre adopție.

loading...