Breaking news

O femeie de serviciu din Suedia a furat un tren cu care a intrat într-un bloc de locuințe

O tânără, în vârstă de 22 de ani, ce lucra ca și femeie de serviciu a furat un tren de navetiși, a condus 1,6 kilometri după care a deraiat cu acesta și a intrat într-un bloc de locuințe din Stockholm.

tren deraiat suediaFurt incredibil în Suedia. O tânără ce lucra ca și femeie de serviciu s-a crezut mecanic de locomotivă, a furat un tren cu care a intrat într-un bloc de locuințe.

O femeie de serviciu în vârstă de 22 de ani a furat un tren de navetiști dintr-un depou din afara capitalei, lângă podul Dalarö.

Tânăra a reușit să conducă trenul doar 1.6 kilometru, după care acesta a deraiat și a intrat într-un bloc de locuințe aflat lângă linia ferată.

Trenul era gol și după ce acesta a intrat în clădire, fata de 22 de ani a fost rănită grav și a ajuns la spital, după ce a fost prinsă sub dărâmături timp de circa două ore, până la intervenţia echipajelor de urgenţe.

În clădire se aflau în acel moment cinci locatari, în trei apartamente diferite, care dormeau în momentul accidentului. Din fericire niciun dintre locatari nu a fost rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei Lars Bystrom, femeia de serviciu este arestată preventiv pentru gestul comis și că pentru moment nu se știe de ce tânăra a făcut așa ceva.