Breaking news

O femeie a murit la Sângeorz-Băi după ce sărit de la etaj din cauza incendiului izbucnit la mansardă

Tragedie la Sângeorz-Băi. O femeie a murit marți dimineață după ce a sărit de la mansarda unui bloc de locuințe, din cauza incendiului care a izbucnit la acoperiș.

incendiu cartier vitanUn incendiu puternic a izbucnit marți dimineață, în jurul orei 2.00, la acoperișul mansardei unui bloc de locuințe, cu patru etaje din localitatea Sângeorz-Băi.

O femeie care locuia la mansarda blocului construită deasupra apartamentului de la etajul 4 care era tot al ei, s-a aruncat de la mansardă, de frică să nu fie arsă de vie. Din nefericire femeia a murit în urma impactului cu solul.

Medicii sosiți la fața locului au găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator. Au transportat-o la spital dar din păcate nu i-au mai putut salva viața.

Pompierii militari au intervenit cu 8 autospeciale şi au reuşit lichidarea în totalitate a incendiului după aproximativ 3 ore.

Marius Rus, Purtător de cuvânt ISU Bistrița Năsăud, a declarat la Antena 3 că incendiul a fost lichidat în totalitate și că 60 de persoane au fost evacuate de pompieri din blocul cuprins de flăcări.