Breaking news

O dată-n viaţă revine la TVR 1 cu Viorica Macovei şi Gelu Voicu

loading...

Competiţia artistică de la „O dată-n viaţă”, arbitrată de Iuliana Tudor, se reia vineri, pe 10 iunie, cu cei doi artişti îndrăgiţi şi membrii celei mai iubite trupe de animatori din ţară. Emisiunea se transmite la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

Iuliana_84741 Iunie a trecut, dar Iuliana Tudor şi echipa O dată-n viaţă au decis că micii telespectatori merită mai mult decât o singură zi de bucurie şi distracţie. Sărbătorim, aşadar, Luna Copiilor, iar pe 10 iunie, Mirela Retegan şi Gaşca Zurli ne aduc copilăria în case, cu jocurile şi cântecele lor pline de voioşie. Alături de invitaţii speciali ai serii, ne aşteaptă în faţa micilor ecrane alţi artişti de folclor, puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi veselie, O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 10 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Viorica Macovei, una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale noului val de interpreţi de folclor din nordul Moldovei, şi Gelu Voicu, un urmaş demn de toată lauda al lui Liviu Vasilică, vor încerca să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă în această săptămână. Cei doi interpreţi beneficiază de suportul unor profesionişti: Nico, Provincialii şi trupa de balet Iuno Dance le vor sări în ajutor la nevoie, asigurându-ne că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

Prezenţa Găştii Zurli în platoul TVR, în prima ediţie O dată-n viaţă a lunii iunie, nu este deloc întâmplătoare. Cu aproape trei veri în urmă, Iuliana Tudor cânta „Am o căsuţă mică” alături de Mirela Retegan şi trupa ei, la Dimineaţa Zurli, emisiune la care vedeta TVR a fost invitată împreună cu băieţelul ei. Să ne amintim cum s-a descurcat Iuliana în această ipostază în care a fost pusă… o dată-n viaţă.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în acest debut de vară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

loading...