Breaking news

O concurentă de la X Factor s-a așezat în poală la Cheloo

Iuliana Butenco, o concurentã de doar 20 de ani, venitã tocmai de peste Prut i-a pus gând rău lui Cheloo. Ca să-l cucerească pe jurat, moldoveanca s-a așezat în poala acestuia.

cheloo - concurenta x factorCel de-al doilea episod X Factor, difuzat asearã la Antena 1 a adus în faţa juriului câteva domnişoare care au ridicat sala în picioare încã de la apariţia lor pe scena super show-ului.

Printre ele şi Iuliana Butenco, o concurentã de doar 20 de ani, venitã tocmai de peste Prut, cu un singur gând: sã îl cucereascã pe Cheloo: Nu am iubit, cine ştie, poate îmi fac unul aici, mai exact pe Cheloo.

Tânãra nu i-a fost indiferentã juratului X Factor, care nu s-a sfiit sã recunoasã: „Îmi place!”. Bittman însã l-a ţinut puţin pe jar pe Cheloo, indecis dacã sã îi dea sau nu votul sãu Iulianei.

Sã ştiţi cã pe mine nu m-aţi convins, poate doar cu frumuseţea, pentru cã sunteţi într-adevãr foarte arãtoasã, dar cu vocea asta de Minnie Mouse nu ştiu dacã nu o sã aveţi probleme mai departe”, a declarat Dan Bittman, care totuşi i-a dat tinerei un “Da”, de încurajare.

Cheloo a completat imediat: “Aveţi dreptul sã evoluaţi. Trebuie sã existe şi fete frumoase în acest concurs. Intrebat ce se întâmplã, de ce are aceastã atitudine protocolarã, Cheloo a recunoscut: Îmi place! Da, frate, uite cã mi se poate întâmpla şi mie în acest concurs!

Dacã se înfiripã ceva între cei doi, rãmâne de vãzut în show-ul difuzat în fiecare duminicã de la 20:30, la Antena 1.